https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Številni obiskovalci so na Trgu kulture prisluhnili Severi Gjurin

Murska Sobota, 23.08.2014 ob 8:00  

Na tokratnem petkovem Soboškem poletju je na Trgu kulture v Murski Soboti nastopila Severa Gjurin z akustično zasedbo.

Soboško poletje se približuje koncu. Tokrat je številne zbrane na petkovem koncertu avtorske glasbe zabavala Severa Gjurin (vokal, kitara) z akustično zasedbo, ki jo sestavljajo Dejan Lapanja (kitara), Žiga Golob (kontrabas) in Gašper Peršl (bobni). Karizmatična pevka in šansonjerka, ki se je uveljavila z izvirnim glasbenim nastopom in ustvarjalnostjo, je nastopila z avtorsko glasbo. Spremljali pa so jo odlični jazz glasbeniki sicer delujoči v številnih lastnih zasedbah. Obiskovalci so lahko prisluhnili številnim novim pesmi kot so Mlini in vetrovi, Sej vame, Muzika za babice, Kakor da se nič ni zgodilo in Ali je še kaj prostora tam na jugu. Z Dejanom Lapanjo nastopata tudi kot duet. Zasedba napoveduje nov razvoj Severine glasbene poti in njen prvi samostojni album.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.08.2014 ob 14:29 gost

      Izredni glasbeniki in umetniki !? Škoda časa za razpravo !!! Kreteni ...

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.