https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Tradicionalno druženje ob vinu, kulinariki in glasbi na gradu Negova

Negova, 26.08.2014 ob 14:00  

V romantičnem ambientu gradu Negova so na včerajšnjem, tradicionalnem 5. Salonu Traminec, ljubitelji žlahtne kapljice v družbi prijateljev poskusili več kot 100 različnih tramincev iz Slovenije in tujine.


Na ekskluzivnem in vrhunsko poslovno-družbenem dogodku so različni slovenski vrhunski  kuharski  mojstri, tako kot vsako leto, s svojim dobrotami pričarali gurmanske užitke. S svojimi skoraj zimzelenimi skladbami, so zbrano družbo zabavali člani skupine MI2, ki jo med drugimi sestavlja tudi Jernej Dirnbek, ki je pred petimi leti, ko je Salon traminec svojo pot slave šele začenjal, napisal himno Salona traminca.

Obiskovalci, ki jih je bilo letos zaradi omejitve števila vstopnic precej manj, so lahko grad dodobra spoznali, saj so organizatorji poskrbeli za voden ogled gradu, prav tako so se lahko o vinu poučili v Mali šoli vinskih okusov, ter si ogledali premierno razstavo velikih platen »007« umetnice Tamare Vogrin Tare ter razstavo vrhunskih večernih kolekcij oblikovalke Josephine. Malce pred 22. uro so nočno nebo osvetlile bruhalke ognja, grajska priprošnjica za ljubezen in zdravje Apolonija, pa je ponovno nudila možnost izpolnitve srčnih želja. Tudi letos je Salon Traminec nosil dobrodelno noto, in sicer so 500 € namenili obnovi bližnje Marijine cerkve.

Za vse zabave željne so po 23. uri poskrbeli v grajski kleti, kjer se je odvijal after party z DJ Keki-jem. Organizatorji dogodka so bili Kultprotur (Zavod za kulturo, turizem in promocijo Gornja Radgona), Mediaspeed (medijska-foto&video agencija) ter Steyer vina - Hiša dišečega traminca.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      26.08.2014 ob 23:38 Mičo Traminec gost

      Dober je edino Traminec čarno nalepko. Pitajte Slavinca zakoj un grozi natakare če ga nemajo :)

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.08.2014 ob 22:29 Štefan gost

      ŽIVA BEDA, SAMA KOMERCIALA, RES NE PREMOREMO POŠTENE VINSKE ČAGE, OGROMNO BEDNIH NASTAVLJAJOČIH SE FAC.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.