https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: PGD Čikečka vas proslavila 110-letnico delovanja

Čikečka vas, 29.08.2014 ob 11:15  

V nedeljo 17. avgusta je PGD Čikečka vas praznovala 110. obletnico delovanja.


Na proslavi je bilo 100 uniformiranih gasilcev, predsednik gasilske zveze Slovenije g. Ernest Eöry, predsednik gasilske zveze Moravske Toplice Dušan Grof, župan Moravskih toplic Alojz Glavač, predsednica sveta MNSS OMT Zsuzsi Vugrinec, direktor Zavoda za kulturo madžarske narodnosti Dr. László Göncz, predsednik PGD Čikečka vas Anton Puhan in drugi gostje.

Ob koračnici gasilcev se je začel uraden del proslave, kjer sta program povezovali gasilki PGD Čikečka vas Andreja Pucko in Anita Balajc. Sledila je predstavitev kronike PGD Čikečka vas in nagovor predsednika PGD Čikečka vas Antona Puhana. Na proslavi so se razdelila priznanja, zahvale sponzorjem in govori povabljenih gostov.  Podelila so se tudi priznanja za dolgoletno delovanje v PGD Čikečka vas. S ponosom so podelili  priznanje za 70 let delovanja, katerega je prejel  prejel Horvat Imre, za 60 let delovanja Škrilec Jože in Pap Ernest, za 40 let delovanja  Polanec Zoltan, Balajc Bela, Nemet Elemer in  Fartelj Koloman. Podelila so se priznanja tudi za 30 in 10 let delovanja.

Po uradnem delu je sledila pogostitev z hrano, srečolov in tombola, kjer so bile podarjene štiri nagrade, in sicer zlat prstan, torta, pečen kozliček in glavna nagrada pečen odojek. Za dobro glasbo in veselico, ki je trajala do večernih ur, je poskrbela glasbena skupina Atlanta.

PGD Čikečka vas je v zadnjih desetih letih dotrajano opremo zamenjala z novejšo, ustreznejšo in varnejšo, nabavili so novo orodno vozilo in prenovili vaško-gasilski dom.

Avtor: Suzana Slavič

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.08.2014 ob 20:15 miki gost

      Jezuš tevi deklini na drugi sliki kako sta lepi to vse premore Čikečka ves.Bravo punci ove starce bi pa nekam le poskrili jauu mene.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.12.2023 ob 3:08 Markojca gost

      Kravate imajo vsi zvezane kot kravji jeziki!!!! A nihče ne ve da mora kravata segati do pasu. Kmetavzarji!!!! Oni dve pa sta res zelo simpatični ostalo pa kmetavzarska banda.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.12.2023 ob 3:16 Markojca gost

        Pa štela bi samo povejdate , da je tudi glavni Gorički jebač doma iz Čikečke vasi. Endouk je šteu tudek menej pritisnete ale ga je moj Đofe namlato. T e pa je cvilo kak kakšne pederčina.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.12.2023 ob 4:04 Nejc iz Hrastovca gost

      Dobrooooo jutroooooo prijatelji!!!! Evo pa me bodo danes popoldan izpustili na prazničen izhod. Prihajam domov v moj rodni kraj in mislim, da bom malo po parku raketiral, miniral, bombardiral....bo pestro. Feboja že dolgo ni katerega smo se vsi bali.........malo bom doma čevapčiče pekel, malo se ga bom vsipal, s tabletami skupaj deluje vrhunsko, malo se ga bom napohal.......pa bo...se čujemo!!!!!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      17.01.2024 ob 4:00 Geza Mezga gost

      Sem Geza Mezga iz Čikečke vasi in sem največji jebač iz Goričkega.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      17.01.2024 ob 6:49 gost

      Si Geza Mezga in največje BUDALO v Sloveniji, tebi enakega ni pa ,če ga iščeš z LUČJO -HVALJEN JEZUS AMEN 4:00

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.