https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Damjana Boharja je uvrstitev Ligo prvakov stala las

27.8.2014  

Nogometašem Maribora je po petnajstih letih znova uspel velik met. Tako kot leta 1999 bodo tudi letos zaigrali v Ligi prvakov. Eden od pomembnih mož pri vijoličastih na poti v elitno druščino je bil tudi Damjan Bohar, ki pa po včerajšnji tekmi več nima las.


Nekdanji Muraš Damjan Bohar niza dobre predstave v Mariboru. Z zadetkom proti Maccabiju na povratni tekmi je vijoličaste popeljal v četrti krog kvalifikacij za Ligo prvakov, v play off-u pa je izenačil na prvi tekmi proti Celticu, tako da je šel Maribor na povratno tekmo v Glasgow z remijem. Trener Ante Šimundža sicer včeraj nogometaša iz Mačkovec ni poslal v boj od prve minute, je pa igral zadnjih deset minut.

Z zadetkom Marcosa Tavaresa bo Maribor še drugič po letu 1999 zaigral v skupinskem delu Lige prvakov, zato ni čudno, da je bilo veselje med vijoličastimi nepopisno. V tem veselju pa je verjetno zaradi kakšne stave bil akter tudi Bohar, ki so ga po uvrstitvi v LP pobrili ...

 VIDEO:

Že iz časov pri Muri se je videlo, da "Bohi" ne hodi ravno veliko k frizerju in tudi pri včerajšnjem vstopu v igru v 83. minuti je bilo dobro videti, da je imel že precej dolge lase.

In kako izgleda zdaj? Preverite spodaj ...


FOTO: Rene Gomolj/rtvslo.si


Evropski milijoni za Maribor, razočarani Škoti

Žreb skupin za Ligo prvakov bo v petek, sama uvstitev v skupinski del tekmovanja in bonusi za že odigrane tekme v letošnji evropski sezoni pa prinašajo že dobrih 11 milijonov evrov. Vijolična nogometna jesen bo to bero samo še obogatila, saj ne gre dvomiti, da bodo tri domače tekme razprodane, povečala se bo prodaja klubskih artiklov, cene nogometašem ob morebitni prodaji bodo višje, vsak nastop in morebitne točke pa UEFA lepo obdari.

In Celtic? Razočaranje je ogromno, na udaru je predvsem trener Ronny Deila, pa tudi nogometaši. Razočarani so številni navijači "keltov" po celem svetu, vidno pretresen je bil ob prejetem zadetku tudi nekdanji nogometaš Celtica Alan McInally ...

VIDEO:

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.08.2014 ob 16:13 gost

      Kaj zdaj muraši, ste tiho, ali pa muca papala jezik?

      7 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.08.2014 ob 16:54 muraš gost

      Pa ka bi zdaj radi. Bohar je muraško dejte. Ante Šimundža pa je že bil z Muro v Evropi nika novoga. Vse po staron. Smo pa ponosni na oba se razmi. Maribor ŠAMPION.

      19 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      27.08.2014 ob 17:09 Maradona gost

      To je bila najboljša igra Maribora v tej sezoni v gosteh,lepo vas je bilo gledat,končno vam je ratalo,tako igra kot uspeh...

      13 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      27.08.2014 ob 18:48 Štajerec89 gost

      gor ali dol je bohar murina sola .....................samo zdaj igra pri MARIBORU.............................BOHAR VIOLA

      9 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      27.08.2014 ob 21:31 gost

      Bohar nigdar nej bil muraš..po srci sigdar viola.

      6 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      27.08.2014 ob 22:03 xxx gost

      Bohi viola !

      2 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      28.08.2014 ob 8:48 gost

      Prekmurci pa štajerci sigdar nafu...... strani države neka pa mamo skupnega.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      28.08.2014 ob 11:10 muraš gost

      Bohar je Murina šola pa se lejko eni v zemljo vdrete. Čestitam za njegov napredek!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      28.08.2014 ob 17:58 gost

      Bohar je ži pri muri navijal za Maribor.

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      29.08.2014 ob 8:47 gost

      NA KONCU SE PA VSI VRNEJO V MURO(KOT LEGENDA DA ZAJEBEJO MURO)

      0 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.