https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Lendava: Na razvojni konferenci s Türkom o prihodnosti v turizmu

Lendava, 01.09.2014 ob 7:00  

V soboto je v Lendavi potekala mednarodna razvojna konferenca Prihodnost je v turizmu, s poudarkom na sodelovanju, turizmu in kulinariki, katere častni pokrovitelj je bil dr. Danilo Türk. Namen konference je bil izmenjava mnenj ter potrditev sodelovanja med glavnimi mesti in obmejnimi regijami sosednjih držav.


Uvodna razmišljanja o sedanjosti in prihodnosti v povezavi s turizmom sta predstavila župan Anton Balažek in dr. Danilo Türk, inovativne pristope ter strategije razvoja turizma pa so predstavili mag. Marjan Hribar, generalni direktor direktorata za turizem, namestnica Mirana Bandića, župana Zagreba ter Tarlos Istvan, nadžupan Budimpešte. Istvan ter Balažek sta tudi podpisala sporazum o sodelovanju Lendave in Budimpešte.

Konference se je udeležil tudi evropski poslanec Igor Šoltes ter predstavniki obmejnih županij in organizacij z Madžarske, Avstrije in Hrvaške. Predstavili pa so tudi smernice za razvoj in trženje turističnih produktov.

Po koncu konference se je nadaljevalo druženje na prizorišči Bogračfesta.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.09.2014 ob 10:13 gost

      Pa ka de turk gučo pa on nema pojma pa za njega je vse drugorazredna tema, sran je lejko tistoga keri ga je povabo ka si un tu politične točke nabija, pa ka je zaj dosego ka je un tan neka lapo brez veze..SRAMOTA. Politično mrtev človek se ode kazat v lendavo srmak.

      12 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        01.09.2014 ob 11:33 dolpadneš gost

        Konferenca na keri sodeluje Turk je vse drugo samo razvojna ne, vsi majo v rokah neke zveščiče, kak v Severnoj Koreji.

        6 2 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      01.09.2014 ob 11:33 smrkci gost

      Ne moremo biti vsi v turizmu mi nekateri,ki nismo pri peči,mislim politični,to so lahko samo od politikov , žlahta,prijatelji,kolegi,kak dober sosed itd...Meni,ki mi je politika vzela službo se ne morem iti turizma,ker sem navadni smrtnik.Politika od mene samo pobira davke in me nihče ne vpraša če imam ali pa nimam,glavno je da mi je politika vzela službo,sedaj se pa znajdi kako se znaš.

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      01.09.2014 ob 11:41 hotiza gost

      To pomejni ka so v Lendavi zabiti ka jim Türk odi prodavat MEGLO za drage predavanjske pejneze .Seveda delata z roko v roki z Balažekom očetom Lendave .Ha ha,hoho hoooooooo tupašje ka hodijo poslöjšat enoga slinavoga hinavskoga Türka

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      01.09.2014 ob 12:47 gost

      Türk je tatamata za večino naših wannabe politikov. Človik je šoulani diplomat in ma takšne izkušnje v mednarodni politiki ka jih večina naših političnih lolekov nigdar nede mejla. Sicer ne ven ka ma on veze s turizmon pa ka lejko o ton povej ali na političnon področji njemi od trenutno živih nišče ne sejga do kolen.

      1 9 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.09.2014 ob 13:38 kodila gost

      Sakše leto isto, haska pa nega. Lani ista konferenca, samo je te bijla glavna Alenčica, prle šče nekša vlagateljska konferenca. Šid od šida.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.09.2014 ob 15:46 ms gost

      Lendavčarje hlapci ste lepo sprejeli vašega predavatlja Türka ?Ste njemi skotali rdeči tepih ge je odo ? Žalostno ka dovolite ka vam v vodi mejsec kaže in meglo prodavle .

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      01.09.2014 ob 16:59 kodila gost

      ms, ščen ali neščen, moren ti dati praf.

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      02.09.2014 ob 13:08 dödöl gost

      Ha,ha turba gori vogrin beži . Hat neki

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.