https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Zbirni center za odpadke - nova pridobitev v občini Apače

Črnci, 04.09.2014 ob 9:30  

Po nekajletnem čakanju imajo tudi  v občini Apače sedaj novi zbirni center za ločeno zbiranje odpadkov. V kraju Črnci, pri  Tovarni močnih krmil, na funkcionalnem območju, so predali namenu nov zbirni center za ločene odpadke, katerega lastnik je podjetje KSP Komunala Ljutomer.


Zbirni center bo odprt ob sredah med 12. in 16. uri ter ob sobotah med 8. in 12. uro. Brezplačno se bo prevzemalo odpadke, kot so papir, karton, steklo in steklena embalaža, plastična, kovinska in mešana embalaža, tekstil, oblačila, lesena embalaža in les, avtomobilske gume ipd. Občanke in občani iz občine Apače pa bodo tam lahko oddajali tudi kosovne odpadke.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.