https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Svetem Juriju pričakujejo okrog 1000 mladih gasilcev

05.09.2014 ob 8:00  

V soboto, 13 .9. 2014, bo pred OŠ Sveti Jurij ob Ščavnici potekalo "17. državno tekmovanje v gasilski orientaciji za pionirje in mladince in 14. državno tekmovanje v gasilski orientaciji za pripravnike«.


Gasilska zveza Slovenije in GZ Sveti Jurij ob Ščavnici, Občina Sveti Jurij ob Ščavnici ter PGD Sovjak, so na novinarski konferenci predstavili tekmovanje, ki se organizira vsako leto na osnovi programa dela Mladinskega sveta Gasilske zveze Slovenije.

Zbor ekip za 17. državno tekmovanje bo ob deveti uri pred Osnovno šolo Sv. Jurij ob Ščavnici. Prijavljenih je okrog 170 ekip (ekipo sestavljajo trije člani) iz vse Slovenije, ki se bodo pomerile na treh progah (2, 3 in 5 km), odvisno od kategorije v katero spadajo (pionirji, mladinci, gasilski pripravniki).

Kot je povedal župan občine Sveti Jurij ob Ščavnici, Anton Slana, bo občina ob tej priložnosti izdala bilten z vsemi potrebnimi informacijami. V Svetem Juriju tako pričakujejo okoli 1000 mladih gasilcev, ki se bodo pomerili na progah, ki bodo potekale v okolici Osnovne šole – vse do bližine Blaguškega jezera. Tekmovanje bo potekalo v vsakem vremenu.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.