https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

FOTO: Včeraj se je začel šesti EuroHockey Youth Festival v Predanovcih

Predanovci, 6.9.2014  

Hokejski klub Triglav Predanovci prireja mednarodni turnir na travi oziroma šesti memorial Saša Fajsa, ki se je začel že včeraj, trajal pa bo vse do nedelje.


Na turnir se je tokrat prijavilo 37 ekip iz Avstrije, Slovaške, Madžarske, Srbije, Hrvaške, Bolgarije in Slovenije.

Včeraj je bila na šestem EuroHockey Youth Festivalu Sašo Fajs odigrana memorialna tekma. Pomerili sta se ekipi "Ultimate selection" ter "Classic XI." Ekipa "Classic XI." je sestavljena iz bivših, ter zdajšnjih igralcev Triglava, ki so na preteklih festivalih igrali skupaj in niso bili nikoli poraženi. To serijo neporaženosti, pa bo poskušala danes ob 17.30 prekiniti ekipa "Ultimate selection", v kateri bodo igrali hokejisti, ki bodo, glede na njihove hokejske sposobnosti izbrani s strani komisije.

Na festivalu se bo letos pomerilo kar 37 ekip iz sedmih držav, v starostnih kategorijah od 10 do 18 let, palice pa bodo prekrižali tudi veterani. Prva srečanja so bila odigrana včeraj od 13.30 ure dalje, medtem ko se bo tekmovanje danes in jutri pričelo že ob 9. uri zjutraj. Turnir se bo zaključil jutri do 17.30.

Danes zvečer sledi tudi skupna večerja in presenečenje za vse udeležence, živa glasba in ples. Vsak klub bo imel na razpolago deset minut, da predstavi svoj klub in državo skupaj s točko glasbe ali plesa v svoji tradicionalni narodni noši.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.