https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ODBOJKA

Kamničani pred Sobočani in Kanalci, v soboto turnir v Murski Soboti

10.9.2014  

Odbojkarji Calcit Volleyballa so v soboto štirinajst dni pred začetkom državnega prvenstva priredili turnir, na katerem sta nastopili tudi ekipi Panvita Pomgrad in Salonit Anhovo iz Kanala. 

 

V družbi aktualnih državnih podprvakov Slovenije in pokalnih zmagovalcev so Kamničani osvojili prvo mesto, Panvita Pomgrad je zasedla drugo mesto pred Salonitom Anhovo.

Izidi turnirja v Kamniku:

Calcit Volleyball – Salonit 3:1 (21, 22, 12),

Panvita Pomgrad – Salonit 2:1 (-22, 14, 17)

Calcit Volleyball – Panvita Pomgrad 3:1 (20, 24, 23, -22).

Končni vrstni red:

1.mesto: Calcit Volleyball

2.mesto: Panvita Pomgrad

3.mesto: Salonit Anhovo

V ekipi Panvita Pomgrad je manjkal mladinski reprezentat Urban Drvarič, kateri je z mladinsko reprezentanco osvojil četrto mesto na mladinskem evropskem prvenstvu v Brnu.

V soboto turnir v Murski Soboti

To soboto pa bodo soboški odbojkarji v domači dvorani odigrali pripravljalni turnir pred novo sezono. V soboto, 13.09.2014 bo tako športna dvorana I. osnovne šole Murska Sobota gostila tradicionalni turnir pod imenom Avto Rajh Tournament. Ob domačinih Panvita Pomgrad bodo nastopili še odbojkarji UVC Holding Graz in Fino Kapošvar. Vstop bo prost.

 

Razpored turnirja:

10.00 uri    Panvita Pomgrad : UVC  Holding Graz

12.30 uri    UVC  Holding Graz : Fino Kaposvar

15.00 uri    Panvita Pomgrad : Fino Kaposvar

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.