https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Izzivi in pasti permakulture -predavanje

Kdaj: Petek, 19.09.2014 ob 18:00

Kje: Lendava, Sofija - Medgeneracijska hiša Lendava

Pojem permakulture je nepredstavljivo širok, saj predstavlja živ sistem, s katerim ustvarjamo uravnotežena okolja in odnos med etiko, ekologijo in ekonomijo. Številna konkretna vprašanja in dileme se pri vrtičkarjih tako lahko pojavijo šele po večletnih izkušnjah, ko že veliko vedo, pa vendar je še toliko področij, ki jih lahko nadgradijo. Na vaša vprašanja bo odgovarjal Tomislav Gjerkeš, ki je eden prvih in najbolj izkušenih permakulturnikov pri nas. Nadaljeval bo s predavanjem, kjer bo obravnaval aktualne permakulturne tematike pri nas in v svetu. V drugem delu bomo podrobneje spoznali kompostiranje, kot pomemben in vitalni del krogotoka organskih snovi v našem okolju. Kakšne oblike kompostiranja poznamo, procese priprave, kakšna je primerna velikost, uporaba, nega ter zrelost... Kako kompostnik zaščitimo pred nevšečnostmi in navsezadnje, kako lahko organiziramo ekosistem, da kompostiranja sploh ne rabimo? Predavanje je za udeležence brezplačno. Predhodne rezervacije sedeža so obvezne. Zaželjena je donacija za delovanje naše medgeneracijske hiše Sofija

 

 

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.