https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ODBOJKA

OK Panvita Pomgrad v novo sezono pomlajeno

Murska Sobota, 18.9.2014  

Pred začetkom tekem prve odbojkarske lige za moške je Športni klub deset iz Murske Sobote na tiskovni konferenci predstavil minulo sezono, cilje za prihodnost ter nove okrepitve OK Panvita Pomgrad.


Član upravnega odbora OK Panvita Pomgrad Roman Ratkai se je uvodoma dotaknil minule sezone, ko so dosegli zgodovinski uspeh in postali v državnem prvenstvu s člansko ekipo podprvaki, v mini odbojki so postali državni prvaki, mladi dečki pa so bili tretji. To sezono bo sicer lanski uspeh težko ponoviti, vendar se želijo približati rezultatom zadnji let in se uvrstiti med prve tri najboljše oziroma vsaj v polfinale. Klub cilje prilagaja finančnim sredstvom primerno, saj želijo, da ostajajo brez dolgov in so vsi poplačani. Zato so se tudi odpovedali Evropskemu pokalu. Niso želeli iti po neznani poti, da ne bi nastajali dolgovi. Ko bo sredstev dovolj in bodo lahko z minimalnim tveganjem za klubski obstoj to izvedli, pa se bodo morda odločili tudi za evropsko prvenstvo.

Trener in športni direktor Dejan Fujs je predstavil ekipo za sezono 2014/2015, ki jo sestavljajo: Blaž Ajlec, Aljoša Bogožalec, Urban Drvarič, Gorazd Flisar (kapetan ekipe), Blaž Grabar, Uroš Pavlović, Matej Miličevič, Dejan Pelemiš, Jaša Ratkai, Tin Vrabel ter trije novi igralci Nejc Zemljak, Jernej Detela in Bine Fridrih, ki so nadomestili Ivana Čolovića in Andreja Tota, ki sta klub zapustila. Povedal je, da še niso imeli toliko igralcev, na katere bi lahko računali ter da več ni velikih razlik kot prej med prvo in drugo postavo. Za Evropski pokal si Fujs sicer želi, da bi se morali prijaviti a nimajo podpore s strani občine. Za domače prvenstvo je povedal, da so dobili zelo dober žreb, upa da ga bodo izkoristili in se uvrstili na zaključni turnir. Tudi on si želi čim vidnejši uspeh in se približati lanskemu. V modri skupini si želijo pripraviti čim boljše izhodišče pred končnico.

Kdo so nove okrepitve OK Panvita Pomgrad

Nejc Zemljak je 26-letni podajalec doma iz Maribora je študiral je v ZDA, kjer je živel 5 let in igral v univerzitetni ligi, nato je igral v Mariboru in nazadnje v  francoskem klubu Saint-Louis Volleyball.  

Jernej Detela je 22-letni sprejemalec doma iz Frama, prihaja iz OK Lunos Maribor, odbojko igra že od drugega razreda osnovne šole.

Bine Fridrih, še ne 16 letni igralec, ki odbojko igra od šestega razreda osnovne šole in ga je zanjo navdušil brat, v prvo ekipo so ga vključili iz ekipe starejših dečkov in bo drugi libero.

Za športno opremo odbojkarjev bo po novem skrbel italijanski opremljevalec Errea, s katerim je klub podpisal triletno pogodbo.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.