https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ZABAVA

FOTO: Rokerji že 30 let na radgonski glasbeni sceni

Gornja Radgona, 28.09.2014 ob 10:00  

Na radgonskem sejmišču je v soboto potekala rockfešta, kjer je sodelovalo 15 različnih uveljavljenih in neuveljavljenih rock skupin iz Radgone in okolice.


Za odlično rock vzdušje so skrbeli: DEŽURNI KRIVCI, Odpisani, SZD (Samo za dnar), THE YELLOW MINUTE, BREZ MILOSTI, WRONG, THE BAD ARTIST, ŽIVI ZID, Social Split, FAIL ASPECT, Majki Di Majk, FRANZ JOSEF I., SPOOKYPEANUT in MEGATHERNIUM.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.09.2014 ob 11:40 Fidlboy gost

      Čestitke organizatorjem za odlično prireditev. Večkrat na leto bi Pomurje lahko imelo kaj takega. Včerajšna velika udeležba koncerta dokazuje, da vendarle ni celo Pomurje Balkan ekspres. Res odličen koncert in dobri bendi. Največjo fešto pa sta naredila banda Wrong in Odpisani. Pogrešal sem še Muškat Hamburg in Pridigarje, ki bi tudi sodili na to prireditev.

      15 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.09.2014 ob 13:34 gost

      Sicer včeraj nisem bil prisoten na koncertu ampak spoumnen se še za časa moje mladoste izpred ca. 20 let nazaj ka smo še mi iz Murske Sobote z družbo odile v Gornjo Radgono pa tude v Radence na rock in metal koncerte. In vsakokrat je bilou nepozabno. Že takrat je bijla velika razlika v glasbeni subkulturi in njeni populaciji. V Murski Soboti je žal že od nekdaj prevladovala jugo glasba kar pa za Radgono in Radence nikoli ni veljalo. Vesel sem, da vam je včeraj uspelo zopet speljat ta pravo rockfešto, Radgončani. Vse čestitke!

      15 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.09.2014 ob 18:58 Klipan gost

      Da na Rock fešto pride 1000 ljudi je pa fenomen. To je možno samo v Radgoni. Veselje mi je videti, da mladi ne palijo samo na Balkan in štanco. Vsaka čast!

      14 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      28.09.2014 ob 20:08 gost

      gost - | 28.09.2014 ob 13:34, ti si očitno živo pred 20 lejtami negi drugje, zato v Soboti so bili vedno dobri rock koncerti in glih včeraj smo se v Radgoni pogučavali o ton ka je Šurda od Žute minute povedo v enon intervjuji, kak se je folk pred 20,25 in 30 lejtami selo po takšnih koncertih iz Radenec v lendavo, iz Sobote v Ljutomer pa dale v Radgono. Tak smo lepo kolobarili. Koncerti so pa vedni bili vseposedi na enakon nivoji. V Soboti je bilo vedno največ takšnih koncertov na leto. Tak ka ne bluzi z nekšo prevlado jugo glasbe v Soboti, ka na Soboških koncertaj je bilo vedno najmenje takšnih bendov, dočim je v Radgoni na teh rock feštaj vedno kak glaven bend nastopo kakšen jugo bend ala LET3, Majke, KUD Idijoti.....v Soboti je bilo pa toga sigdar najmenje. Vačik pa neverjetno dober koncert včeraj!

      7 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      28.09.2014 ob 20:40 viola1234 gost

      Vi v Murski lahko narejite mogoče za kake mađare koncert, ker vas noben ne zastopi pol pi*de kaj govorite. Kdaj je pa bil kaki reden koncert v Murski? Samo neke wannabe-raperje mate tam lol.

      3 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      28.09.2014 ob 22:28 gost

      že to ka si se podpiso kak viola pove dosta o tebi pa tvojoj pameti. lolek zabiti. ti verjetno niti san sejbe ne razmiš, nej pa ka bi še kaj drugo razmo. :) pa nej valda ka si tij eden od tistih wrongov, tan so kao nekše strašne viole not. :)

      6 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      28.09.2014 ob 22:31 gost

      gost - viola1234 | 28.09.2014 ob 20:40, pa vüpan ka si nej na Odpisane preveč žuro ali pa ka so ti mogouče celou dober bend, ka tan ti špilata po en prekmurec pa en prekmurski mađar. :) zaj si pa idi žile vreži. :)

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      28.09.2014 ob 23:35 lojze gost

      30 let droge v radgoni nej pa rocka!

      2 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      29.09.2014 ob 0:00 Delboy gost

      Gost - rad bi te opozoril na to, predvsem zaradi drugih, ki berejo tole razpravo, da razen bobnarja Čakija, ki je bil eden od ustanoviteljev viol, NIHČE od WRONGOV nikoli ni bil viola. Hkrati se mi zdi precej primitivno, da nekdo svoje življenje dojema le skozi oči nogometa. Včerajšnjo radgonsko Rokfešto je soustvarilo veliko dečkov iz Murske Sobote, Beltinec itd (GBTM, Ivor, Herman, Artsound ...), zato ne kvasi bedarij in ne sejaj navidezne lokalno-regionalne ksenofobije, ki več pove o tvojih lastnih frustracijah iz otroštva kot o včerajšnjem, za Pomurje res legendarnem dogodku.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      29.09.2014 ob 7:52 gost

      Delboy, če nejsi opazo so vseposejdi pri mojon komentari pouleg smeški, tou pomejni ka je vse bilo povedano v heci. bole resno san mislo tisto ge san napiso ka je ovi komentator keri se norca dela iz prekmurcov pa se podpiso kak viola lolek zabiti. to san nej povedo v heci. :) vačik pa vsaka čast vasen van ka ste tou organizejrali, zato smo bili tin ka se družimo nej pa ka bi se nekša viola norca delala iz nas prekmurcov. takšoga sovraštva kak ga zdaj eni gojijo do nas prekmurcov na rock sceni v pomurji neje bilo nigdar. vedno smo se rezmili pa se družili, zdaj pa eni kak je ovi viola1234 ščejo skregati narod.

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      29.09.2014 ob 8:22 gost

      Ne mešajte fuzbala in rock koncertov, ka ste normalni??!!!

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      29.09.2014 ob 9:19 gost

      pa što mejša fuzbal pa rock? ges san samo ovoga zajebavo ka se je podpiso kak viola. boli mejne kurac za fuzbal. :)

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      29.09.2014 ob 11:15 polda gost

      Oj Slovenci, oj pomurci, prekmurci, stajerci in predstavniki majnšin, kdaj boste spoznali, da smo za vse sami krivi. Dokler ne boste spraznili zatohlih misli iz glave se nebo prav nič spremenilo. Rock je brezčasna kombinacija načina življenja, ne mešajte ga z nogometom, politiko in osebnimi frustracijami. Klikni za 30 let nazaj ...https://www.youtube.com/watch?v=_4PqTPKX0yQ

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      29.09.2014 ob 14:16 punksnotdead gost

      Sobočanci, Radgočani, Radenčani, Lendavčani, Ljutomerčani.... skozi zgodovino smo na rock sceni vedno skupaj držali, se družili in nismo delali razlik glede porekla oziroma kraja iz katerega prihajamo. Zdaj nam pa neki navijaški primitivci pod psevdonimi viola hočejo uničiti to na čem smo 30 in več let gradili. Ignorirajte kretene!

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.