https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Hiška eksperimentov

Kdaj: Četrtek, 09.10.2014 ob 10:00

Kje: Lendava, DOŠ I Lendava

Vabljeni na svečano odprtje nove aktivnosti Hiše eksperimentov z imenom: Hiška eksperimentov Prisluhnili smo želji naših obiskovalcev, da jih kdaj tudi mi obiščemo in izdelali smo mobilno Hišo eksperimentov - Hiško eksperimentov. Hiši eksperimentov sta prisluhnila globalna pokrovitelja  Lek, član skupine Sandoz d.d. ter Telekom Slovenije d.d.  in omogočila projekt. Prva šola, ki jo bomo za en dan spremenili v center znanosti - Hiško eksperimentov bo Dvojezična osnovna šola I Lendava.  »Zavzeli« bomo dva razreda in v njih postavili eksperimente. Isti dan se bosta v šoli odvili še dve znanstveni dogodivščini. Dobimo se v četrtek, 9. oktobra ob 10. uri v DOŠ I Lendava in poženemo eksperimente. (Ne pozabite s seboj prinesti še svoje eksperimente - kamere, snemalnike, pisala in papir ..., da še drugi v Sloveniji izvedo za ta lepdogodek) Slovenijo branimo pred nevednostjo, iskanjem najlažje poti, ignoranco, povprečnostjo, apatičnostjo in miselnostjo »jaz vse vem!« Globalna pokrovitelja Hiške eksperimentov

 

 

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.