https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Predavanje na temo inšpekcijskih služb v RS z naslovom InpšekciJA!

Kdaj: Petek, 17.10.2014 ob 17:00

Kje: Čentiba, v Turistično-kolesarskem centru Murania v Čentibi

Spoštovani. javni zavod Svet mladih Lendava organizira  predavanje na temo inšpekcijskih služb v RS z naslovom InpšekciJA!, ki se bo odvijalo 17. 10. 2014 ob 17. uri v Turistično-kolesarskem centru Murania v Čentibi. 

Govorniki na predavanju bodo: 

dr. Mihael Kasaš, Svet mladih Lendava, 
Darja Koren, Tržni inšpektorat RS,  
Dragica Banfi, Finančna uprava RS in
Matej Štivan, Inšpektorat RS za delo.

Namen predavanja je približati delo, zahteve in novosti inšpekcijskih služb v RS (bodočim) podjetnikom ter najti odgovore na vprašanja in dileme s katerimi se srečujejo v okviru inšpekcijskega nadzora.  Vsi zainteresirani, vljudno vabljeni!

 

 

 

 

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.