https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ROKOMET

Pričakovana domača zmaga Arconta

13.10.2014  

Ekipa RK Arcont Radgone je v Radencih premagala ekipo ŠD RK Krim – Olimpijo z 31 : 27 (17 : 15).


Radgončani so po neuspešnem prvem krogu, kjer so klonili proti ekipi Radovljice, v drugem krogu 2. Rokometne lige za moške premagali Ljubljančane in vknjižili pomembni dve točki pred domačim občinstvom.

Tekmo so bolje otvorili gostje iz Ljubljane, vendar so domači igralci takoj odgovorili in s trdo igro v obrambi pokazali, kdo je »kralj« radenske dvorane, ter v 18. minuti povedli za pet zadetkov prednosti. Gostje so se do konca prvega dela uspeli približati na vsega dva zadetka prednosti, tako je prvi polčas pripadel domačinom.

V drugi polčas so domačini vstopili še bolj odločno in s kompaktno, trdno obrambo onemogočili lahek prehod nasprotnikov do domačega gola. V vratih pa sta se izkazala tudi oba domača vratarja Kuzmič, ki je zbral 15 obramb ter Pogorelčnik, ki je obranil tri ključne sedemmetrovke, kajti igralci Arconta so v drugem polčasu imeli kar 10 minut igralca manj. Vendar pa so s svojo nepopustljivostjo Radgončani zrelo odigrali v napadu kot tudi v obrambi ter na koncu zasluženo slavili z 31 : 27. (17 : 15)

Sedemmetrovke : RK ARCONT RADGONA 3 / 4 ; ŠD RK KRIM-OLIMPIJA 1 / 4

Izključitve: RK ARCONT RADGONA 9 (18 minut); ŠD RK KRIM-OLIMPIJA 5 (10 minut)

Strelci za ARCONT RADGONO: Žunič M. 10, Vrečar 8, Lukman 4, Ketiš 3, Šavora, Hanžekovič in Kociper 2.

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.