https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Tudi Devica Marija ima Facebook

Veržej, 17.12.2010 ob 10:05  

V okviru projekta Božična Prlekija je v Veržeju od prejšnjega tedna na ogled razstava jaslic s skoraj z vseh kontinentov sveta. Razstava bo odprta do 10. januarja prihodnje leto. 

60 jaslic si lahko ogledate vsak dan od 8. do 12. ure in od 15. do 17. ure v Kovačičevi dvorani zavoda Marianum v Veržeju, vstop pa je prost.

Ene izmed privlačnejših in zanimivejših jaslic so posvečene tudi Devici Mariji in njenemu Facebook profilu.

Češka

Mehika

Peru

Egipt

Poljska

Islandija

Burundi

Ruanda

Gvatemala

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.