https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Člani Karate kluba Radenci uspešni na tekmovanju v Šenčurju

21.10.2014  

Člani Karate kluba Radenci so uspešno nastopili na 2. tekmi Pokala Slovenije v karateju, ki je potekalo v Šenčurju.


Na tekmi, kjer  je nastopilo 393 tekmovalcev iz kar 45 slovenskih klubov, so varovanci trenerja Branka Krambergerja, med drugim petkrat pristali na zmagovalnem odru. Še najboljšo uvrstitev je dosegel Matevž Jurinec, ki je v kategoriji starejši dečki – 55 kg borbe posamezno, zasedel 1. mesto. Drugi mesti sta osvojila Eva Jurinec, v kategoriji ml. deklice +40 kg borbe posamezno, in Nejc Skotnik v kategoriji ml. dečki – 35 kg borbe posamezno, tretji pa sta bila Sebastjan Černela v kategoriji st. dečki – 40 kg borbe posamezno, in Uroš Vrečič Tivadar v kategoriji kadeti - 57 kg borbe posamezno. Ob tem je Nejc Skotnik v zelo močni konkurenci v kategoriji starejši dečki – 45 kg borbe posamezno osvojil solidno 5. mesto.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.