https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Pomurke ugnale drugouvrščeno Radomlje z 10:1

22.10.2014  

Minuli vikend je v Športnem parku Radomlje potekal derbi 8.kroga prve SŽNL med drugouvrščeno ŽNK Radomlje in ŽNK Teleing Pomurje. Pomurke so še enkrat dokazale, da v Sloveniji nimajo enakovrednih tekmic in so slavile z 10:1.

Srečanje, ki se je začelo v neprijaznem meglenem, končalo pa v prekrasnem poznojesenskem vremenu, so Pomurke začele zelo odločno in že v 4.minuti srečanja šokirale domačinke ter preko Špele Kolb povedle z 1:0. Tudi po doseženem zadetku so Beltinčanke so prevladovale na igrišču in si pripravile kopico priložnosti, domačinke pa so prikazale čvrsto obrambno igro ter drugič klonile šele v 40. minuti, ko je vodstvo povišala Staša Špur.



Tudi v drugem polčasu so Pomurke nadaljevale začeto v prvem. Tako je že v 1. minuti nadaljevanja lepo podajo Mateje Zver v zadetek spremenila Tanja Vrabel in povišala na 3:0. Tanja Vrabel je vajo ponovila v 53. minuti, ko je izkoristila asistenco Tjaše Tibaut, ki se je pred tem poigrala z domačo obrambo.  Zanesljivo vodstvo in dejstvo, da sta srečanje začeli poškodovani, je bil zadosten razlog, da je v 61.minuti srečanja trener Jančar iz igre potegnil Matejo Zver in Valentino Stipančević ter v igro poslal Jasmino Zelko in Anjo Prša. V 64. minuti pa je iz igre odšla še Manja Rogan, ki jo je zamenjala Nina Marič. Kljub opravljenim menjavam pa se razmerje na igrišču ni spremenilo, še več Beltinčanke so na domača vrata pritisnila še agresivneje. In to se je rezultiralo že v 66. minuti, ko je svoj šov začela Monika Conjar in povišala na 5:0.



V 71. minuti srečanja je Conjareva dosegla še drugi zadetek, na 7:0 pa je 76. minuti povišala Andreja Nikl, ki je presenetila vse prisotne na včerajšnjem srečanju in z oddaljenosti  približno 20 metrov od domačih vrat, iz prve zadela levi zgornji kot domačih vrat. Že minuto zatem, je klasičen hat trick dosegla Monika Conjar, ki je po samostojnem prodoru zadela za 8:0. V 83. minuti je iz enajstmetrovke na 8:1 znižala Barbara Kralj, do konca pa so Pomurke zadele še dvakrat. V 87. minuti se je med strelke vpisala še Tjaša Tibaut, ki je pobegnila domači obrambi, piko na i pa je s svojim 24-im zadetkom v letošnji sezoni postavila Monika Conjar.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.