https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KULTURA

FOTO: V Črenšovcih so se nasmejali žensko-moškemu svetu in tašči

Črenšovci, 25.10.2014 ob 10:00  

V okviru gledališko-koncertnega abonmaja so si v Črenšovcih sinoči ogledali komedijo Žensko-moški svet in ena tašča v izvedbi gledališke skupine Strokovnega društva medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Pomurja.


V gledališki predstavi, v kateri se je pod scenarij in režijo podpisal Edvard Jakšič, se je publika nasmejala razlikam ženskega in moškega dojemanja vsakdanjih situacij, v katerih se je prepoznal tudi marsikateri gledalec. Nogomet, telenovele, vsakdanje tegobe in tašča so teme, katerim je priča natakarica v gostilni, kjer se izmenoma družijo moški in ženske.

V vloge zakoncev, natakarice, prodajalke, vaškega pijanca in tašče so se prelevili Simona Kranjec Jaušovec, Daniela Mörec, Maja Vičar, Netod Kozar, Tomaž Jug, Uroš Raščan, Goran Žižek, Gabrijela Gomboc, Darja Števančec in Nada Kuhar.

 

Več fotografij v spodnji galeriji …

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      25.10.2014 ob 11:21 odrančar gost

      Ka se delajo somare vekše kak so ? In tej znajo igrati ?Bogi so si rejsan

      7 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      25.10.2014 ob 11:30 jani gost

      SUPER ODIGRANO , SAJ STE SAMO AMATERJI ! Čestitke na izvirnosti in pristnosti . Tole je zanaša srca in visoko noseče glave !!! Vabljeni še drugam !

      6 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.10.2014 ob 11:32 abcf gost

      Ka se nebi vedno neksi smotani slovenec vtiko v vse. Nemasdrugoga dela kak sinfariti pa grdo gucati? Sigurno si neksi neizobrazeni gnoj. Lp

      9 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        25.10.2014 ob 15:50 odrančar gost

        abcf........ Ka se pa tij stejpleš ? Vam seljačinan je tak vse lepou pa či na tv-ji rijsanko gledate vam je tak lepo .Več nastopajočih kak gledalcov hahaaaaaaaaaaaaaaaaaa

        6 2 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      25.10.2014 ob 12:41 Gost gost

      Čestitke,super ste.

      3 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      25.10.2014 ob 12:45 Gost gost

      Hvala za vaš trud,super ste.

      4 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      25.10.2014 ob 12:51 vinko megla gost

      Na fala bougi ka rejsan tak lipou se predstavijo v moškon svejti sigdar je alkohol prisiten rejsan sami pijanci tak jez bar razmim tou.V ženskom svejti je pa že itak znano ka šteri moški okoli loka tam so tudi problemi pa rena z sosedon pa z njegovimi pajdaši ovi leleki šteri pa lokajo njon je pa tak vse edno.JOJOJ KMETOVJE KDA SE STREZNITE.

      7 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      25.10.2014 ob 12:59 bubica gost

      Vinko prvo se nauči pisati in potem podajaj mnenja, ker si vse skupaj napisal brez glave in repa.

      7 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      25.10.2014 ob 13:45 mojster gost

      vinko je že cejlo življenje v megli pa mislen ka po njegovon razmišljanje sodeč njeme pomoči nega - de v megli osto za večno ... bilokakšna novica se objavi - te pa pride vinko na sceno z njegovimi bedastimi komentarji ... saj drugo tak ne vej kak šinfati pa kmete talate okrog ... tou pa je kompleks, ker kda v življenje ne dosežeš nič kaj pametnoga pa odmevnoga te moreš spošinfati vse in vsakoga ka se na bilokakšen način potrudi pa proba nekaj napravite ... pa tudi če je predstava bijla slaba oziroma nesmiselna za tvoje pojme, njin lejko povejš svaka čast ka so se potrudile pa nekaj probale napravite ... tij si tak še v življenje nikaj ne probo, samo vsakome znaš polena metati pod nogej pa pametovate ... svaka ti čast VINKO, boug te žijvi še 100 lejt bedaka !!!

      10 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      25.10.2014 ob 19:06 vinko megla gost

      Glejte deca draga¨¨ vsednpo bi prvo pozdravo gospoda ¨¨ krofaša˝˝ keri razmišla v pravo smer tak ka ˝˝krofaš¨¨ tij si legenda jez san še car tej somari pa nigdar nedo do toga prišli znaš pajdaš. Sran jij je lejko ka čakajokšenki jesti in pijačo to jin je bil cil joj seljaki.KROFAŠ TIJ SI ZAKON TE SPOŠUJEN ZNAŠ. UŽIVAJ.

      4 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      25.10.2014 ob 20:05 antikroflin gost

      vüva samo razmišljajta ... s ten vajinin razmišljanjon ne bi sprejemnih napravila nite na 4. šole v sobote ... takšniva primitivca kak sta - so mentalno zaostali lidgej za vaj dva še vedno geniji ... tak ka rajši tuo bojta pa ne motajta cejle čas nekaj na pamet ... če bi se pa ger kaj šenke talalo pa bi se prviva kcoj pilila ... vse bi mastniva bila okoule tejh vajinih preglasnih gobcov ... čüdno mi je samo ka sta se nej v vrsto postavila pa čakala kda so pamet zašenke talale ... ka bi bar kaj čednoga z vajinih ust zletelo ... idiota dva semletiva ... pa uživajta oba vuva v vajinon blesavon svejte, bumbara !!

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        26.10.2014 ob 15:54 krofaš gost

        antikrofin........... Tij mijslin ka se tvojiva starša kučeta po glavi samo za tou ka jima je žal ka sta se nej zaščitila pa bi mela doma en velki problem menje či te ne bi bilou .Se ti ne zdij ?Torej tij znaš kak je na 4 OŠ v Soboti si obiskoval ?Ne delaj ser norca iz nikoga ka sam ta soudiš .Bogi si si pri düjši samo ti še nišče nej pravo .

        3 1 Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      26.10.2014 ob 15:57 gost gost

      super,odlična predstava.Vsaka čast in hvala tem ljudem,ki so ogromno časa v službi,da so pripravljeni se učiti in nastopati na odru. Bili ste čudoviti,prečudoviti.Hvala vam,pa še mnogo uspehov na odruu in zasebnem življenju.Vsi,ki smo normalni,vemo,da je za takšno igro potrebno vložiti ogromno prostega časa.

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      26.10.2014 ob 16:02 obiskovalka gost

      čeprav ste amaterji,ste za mene pravi profesionalci. Za oder moraš biti talent. Super ste. Te komentarje zgoraj pa pišejo budala,primitivci,idioti. Želim vam še dosti uspehov in hvala za predstavo.

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      26.10.2014 ob 19:36 lipovčar gost

      obiskovalka ,,,,,,,,-----.... Tij se pa rejsan razmiš .Tij bi lejko z tejmi tvojimi profesionalcami poulek igrala tranpeto nad svinjsko rit .Se ti ne zdij te bi še bilij kompletni .Ha,ha hooooooo

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    14. gost
      26.10.2014 ob 22:32 Luka gost

      Meni je pa najbole smešno šteti vse te komentare. Tak ste kak mala deca. Rad bi vido če bi vse to vupali spovedati en drugomi v obraz če bi vas izpred računalnika postavili v eno sobo. Ja pa ja... :D Aja, pa fala van ka na trenutke polepšate večere, se da iz vsega toga resno lipau nasmejati. :)

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    15. gost
      26.10.2014 ob 22:34 Luka gost

      Vinko, škoda ka te Novakov Vlado ne spremlja na ton forumi, mislin ka bi včera gladko pusto ka Borštnikof prstan nateknejo na tvojo roko :D

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    16. gost
      29.10.2014 ob 0:20 FRENDICA gost

      čestitke celotni ekipi! Želimo si še več takšnih iger,še več smeha in vsaj še več tako dobrih igralcev.Tomaž,ti si pa itak bil najboukši.Da boš pa špilo malo reklame delaj ka mo bar znali ge, pa gda,pa ka. HVALA!!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    17. gost
      08.01.2015 ob 18:45 gost

      čestitke vsen ! babe zjebati , dede pa nagnati !

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.