https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

AVTOMOBILIZEM

Novi lepotec izpod rok Forda

17.12.2010  

Avstralska podružnica koncerna Ford je v teh dneh objavila prvo 'teaser' fotografijo prenovljenega SUV modela znamke Ford, ki bo prišel do avstralskih kupcev v letu 2011.

Novi territory, ki bo nasledil aktualni model z enakim modelnim imenom naj bi s svojo novo, kinetično zunanjo podobo nakazal nove oblikovalske smernice, ki bodo v bližnji bodočnosti obveljale tudi pri vseh ostalih SUV modelih znamke Ford. Pod motornim pokrovom novega SUV-ja se bo skrival že znani 2,7-litrski turbodizelski motor, ki sedaj poganja tudi Land roverjev model discovery. Več detajlov o novem modelu bodo Avstralci razkrili v naslednjih mesecih.

Marko Miklavc, www.avto.info

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.