https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

Lotrič: V Sloveniji samo za Maribor, januarja morda v Barcelono

Murska Sobota, 18.12.2010  

Za mladega 16-letnega napadalca Mure 05 Mitjo Lotriča še vedno vlada veliko zanimanje. V svojih vrstah so ga želeli pri aktualnem prvaku Luki Koper, opazila pa ga je tudi slovita Barcelona.

Čeprav Mitja Lotrič trenutno okreva po poškodbi gležnja, je še vedno zelo vroč. Oktobra je bil na preizkušnji pri Chievu, novembra bi moral iti še v Birmingham, vendar mu je to preprečila poškodba. Znašel se je še v beležnicah Manchester Cityja, Arsenala, Udineseja, Fiorentine, Palerma, Sampdorie, Ajaxa, Espanyola in tudi precej bolj slovitega katalonskega ponosa Barcelone.

Če ne bo bolečin v gležnju januarja v Barcelono

"Do kontakta je prišlo tako, da je moj zastopnik dobil pošto, če bi šel okrog desetega januarja v Barcelono na preizkušnjo, kjer bi bil kakšen teden dni. Trenutno še čutim rahle bolečine, bomo pa naredili vse, da bi se gleženj čimprej pozdravil in da bi se lahko udeležil te preizkušnje," pojasnjuje slovenski reprezentant do 17 let, ki trenutno trenira samo v fitnesu, z žogo pa še ne.

Ne Kopru, v Sloveniji samo v Maribor

Pred časom so se pojavile govorice, da si Lotriča želijo pri aktualnem prvaku Luki Koper, kjer bi prišel kot zamenjava za Eneja Jeleniča, ki je odšel v Genovo. "Moj zastopnik mi je predstavil zgodbo, sam pa sem se odločil, da v Koper zaenkrat ne bom šel. Če bi že šel igrat kam drugam v Sloveniji, bi šel samo v Maribor," pravi Lotrič.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. samy
      18.12.2010 ob 18:16 samy

      Mitja izkoristi šanso! Najbokše bi pa po moje itak bilo, ka bi šel k Maribori.;)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.