https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Kostanjeva noč čarovnic v Tropovcih

31.10.2014 ob 8:00  

Društvo Kostanj iz Tišine je v nedeljo priredilo Kostanjevo noč čarovnic. Prireditev je bila na nogometnem igrišču v Tropovcih.


Čeprav je bilo nedeljsko popoldne mračno in turobno, se je vsem, ki so sodelovali v pripravah na prireditev, kri veselo pretakala v ritmu čarovniških vragolij in v pričakovanju veselih čarovniških hudobij. Hitro se je zmračilo in ples čarovnic se je pričel. Ko je kres zagorel, je bilo vzdušje na višku, v hipu je požrl vso hudobijo in zlobo, ki se je zbrala čez leto. Mladi so z veseljem sodelovali pri različnih dejavnostih, ki so jih pripravili in se nadvse zabavali, prav tako pa tudi njihovi spremljevalci.

Odvijale so se različne delavnice za otroke -  poslikave obraza, nohtov, izdelava lantern, pletle so se verižice, izdelovali pajki in risale risbice na temo noč čarovnic.

Obiskovalce so pogostili s pečenimi kostanji, kuhanim vinom, čajem in kruhom z zaseko. Vsi so uživali v prijetni družbi, domov pa odšli polni lepih vtisov in čarovniških pozdravov.

Prireditev je bila množično obiskana, zato so se odločili, da naslednje leto prireditev ponovijo.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.10.2014 ob 12:14 vinko megla gost

      Na tou pa je rejsan veselje v tej Tropvcah kostanjev pitnik resan za razčejsat se in še kcoj comprnjaki oj resan super.Kda resan henjate z tejmi norijami vej pa pametnejšoga dela nemate somarje.Jaj če bouk da bon jez PAJAU SNEJK KDA SPADNE IN Z FRFOLAMI MO GA MAZALI VSI VABLENI NA BOBRE.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.