https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Prizorišče čarovniškega spektakla v Rakičanu že čaka na prve čarovnice

Rakičan, 30.10.2014 ob 21:09  

V Dvorcu Rakičan je že vse pripravljeno na jutrišnji spektakel Ples – noč čarovnic.


Dogajanje se bo jutri pričelo ob 11. uri, ko se bodo pričele odvijati različne predstave in delavnice za otroke, uro za tem pa se bo pričel srednjeveški program. Vrhunec bo dogajanje doseglo v večernih urah, ko se bo na dveh velikih odrih zvrstilo kar nekaj odmevnih glasbenih gostov.

Na velikem odru na zunanji, zahodni strani dvorca, se bodo od 17. ure naprej zvrstili Duo Catara, Blue Planet, Prekmurska godba Bakovci in Modrijani, ob 21. uri pa boste lahko spremljali ognjeni šov Markusa M. Oranizatorji obljubljajo odlično ozvočitev in laserski šov.

Na velikem odru sredi grajskega dvorišča bodo obiskovalce od 16. ure naprej zabavali Broken Hearts, Nika Zorjan, Rock Partyzani in Kingstoni. Na dvorišču bo ob 17.30 potekalo sojenje čarovnici, po ognjenem šovu pa bo zagorela grmada.

Organizatorji obveščajo obiskovalce, da bo vstop na prireditveni prostor možen z dveh strani, in sicer    z vzhodne strani – z glavne ceste, in z južne strani dvorca – ob gostinskem lokalu.

 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.