https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Moravske Toplice: Vlomili v prostore lovskega doma

01.11.2014 ob 7:48  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče. Ena se je končala z lažjimi telesnimi poškodbami. V ostalih dveh je nastala samo materialna škoda. Obravnavana je bila še ena poškodba vozila na parkirnem prostoru in trije primeri povoženja divjadi. Poleg tega so bila obravnavana štiri kazniva dejanja in štiri kršitve javnega reda. 

S področja kriminalitete je bil v Murski Soboti obravnavan vlom v prostore nogometnega kluba, odkoder je neznani storilec odnesel nekaj žog. V Moravskih Toplicah je bil obravnavan vlom v prostore lovskega doma in vlom v parkiran osebni avtomobil iz katerega je neznanec odnesel nekaj gotovine, mobitel znamke Samsung in fotoaparat znamke Canon. Na bencinskem servisu v Pincah je bila obravnavana tatvina goriva.

Javni red je bil kršen 2-krat v zasebnem prostoru in 2-krat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola sta bila pridržana voznik osebnega avtomobila in voznik tovornega vozila. Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja pa je bil zasežen osebni avtomobil 

Danes se pričakuje povečan promet v okolici pokopališč. Svetujemo vam, da upoštevate cestno prometna pravila in morebitne spremembe prometnega režima. Ob obisku grobov pa ne pozabite zakleniti avtomobilov in v njih na vidnih mestih ne puščajte vrednejših predmetov.

Pgostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju celotne policijske uprave.

       

    Fotogalerija