https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Murskosoboški judoisti na Rogli trenirali z Rašo Srako

8.11.2014  

Tekmovalci Judo kluba Murska Sobota so se v času krompirjevih počitnic mudili na judo pripravah na Rogli, ki so potekale od 29. oktobra do 2. novembra.


Judo priprave na Rogli tradicionalno vsako leto organizira Judo klub Oplotnica, udeležilo pa se jih je približno 80 judoistov iz 8 klubov iz Slovenije in Hrvaške.

Treningi so potekali dvakrat na dan po dve uri, kjer jim je veščine kazala tudi ena najboljših slovenskih judoistk Raša Sraka. Priprav so se udeležili tekmovalci Jan Lukač, Vid Lunežnik, Blaž Küplen, Bine Banfi, Jakob Idič in David Lang z trenerjem Silvo Kavčič.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      08.11.2014 ob 15:44 Varga gost

      Če koga zanima ta plemeniti šport,vpisi so ob torkih in četrtkih ob 18.uri v prostorih športnega centra Spartacus! lp

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.11.2014 ob 19:53 Stariš gost

      gost-varga, se je zmotil vpisi na JUDO so vsak dan od 17 ure naprej na gimnaziji M. Sobota, kajti moj otrok tam trenira in vem, mogoče je gost-varga mislil kak drug šport. lp

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      09.11.2014 ob 16:12 faušarija pa taka gost

      gost - Varga malo faušarije ha?, se vijde ka so v vašon "novon klube" same takše lidgej poleg... Ovak pa ja tej tekmovalce zgoraj omenjene trenerajo v telovadnici na Gimnaziji Murska Sobota :)

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      10.11.2014 ob 13:28 Muraš gost

      Judo v soboti propada!Vpište se rajši v nogometno šolo Mura!

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      10.11.2014 ob 13:42 vse jasno gost

      V Spartacusu in okoliških šolah trenira preko 50 otrok,Na gimnaziji pa 12:) vse jasno?Muraš ti pa idi domov s ten fuzbalon pa ga po televiziji gledaj!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      10.11.2014 ob 20:29 daleč od resnice gost

      vse jasno, kak dugo de jih li telko treneralo, glede na tao što jih trenera nej dugo verjetno :) O številki 12 bi se pa dalo pogučavate, lejko pa prijdete pa se na lastne oči prepričate pa se te tu pametnoga delate ;)

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      11.11.2014 ob 9:02 gost

      Daleč od resnice ne piši bedarij in ne zavajaj!O trenerjih pa kako dolgo bo kdo treniral pa ne bi!Vprašaj vašega glavnega trenerja kako to da ga njegovi bivši učenci na cesti ne pozdravljajo in pljuvajo za njim?Vaš drugi trener pa sami veste ima probleme z alkoholom!Če ste tako dobri je pa res zanimivo ,da se pojavi novi klub in ima naenkrat 3 krat več članov kot vi ,ki ste prisotni preko 50 let!Pa če imate toliko časa vam dam dobronamerno kritiko: popravite register članov pri judo zvezi saj prikazujete kot člane takšne ljudi,ki so trenerji v novem klubu in taše par je takšnih ,ki že lep čas nočejo imeti nobenega opravka z vašim vodstvom! lp

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      11.11.2014 ob 9:23 judoist gost

      Če že je razprava na forumu naj je podkrepljena z dejstvi! http://www.judo-zveza.si/?page=slocup&sub=detail&year=2014&club=34&year=2014 tu se lepo vidi kaj ostane po 50 letih..9 tekmovalcev od tega trije neaktivni ena pa nabira pike z porazi! Ni treba hodit tja da bi se prepričali vidimo vse v uradnih dokumentih!Pa ko boste imeli čas bodite tako dobri pa povprašajte vašega trenerja mlajših selekcij zakaj nosi črn pas?V letošnjem biltenu ga ni navedenaga kot mojstra!Naj si zaveže nazaj plavi pas!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.