https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Ljutomer: Goljufija pri plačilu hotelskih storitev

07.11.2014 ob 7:40  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet kaznivih dejanj, štiri prometne nesreče z gmotno škodo, šest kršitev javnega reda in miru, dve poškodovanji vozil na parkirnem prostoru in pet primerov povoženja divjadi.      

Na področju kriminalitete so v Murski Soboti obravnavali poskus drzne tatvine, tatvino denarnice iz gostinskega lokala in goljufijo pri nakupu avtomobila, v Ljutomeru so obravnavali goljufijo pri plačilu hotelskih storitev in v Gornji Radgoni poslovno goljufijo. 

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru in trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.  

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju Gornje Radgone.     

Danes od 7. pa do 11. novembra bo potekal po vsej Sloveniji četrti del akcije 0,0 šofer. V tem času bomo policisti PU M. Sobota poostreno nadzirali psihofizično stanje voznikov. Z akcijo želimo zmanjšati tveganje za nesreče, ki jih povzroča alkohol, prepovedane droge in druge psihoaktivne snovi. Pred nami je Martinov vikend, ko bodo potekala različna organizirana praznovanja. Zato vozniki bodite odgovorni in vozite le trezni.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.