https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ROKOMET

Po napeti končnici le remi Radgončanov

11.11.2014  

Rokometaši RK Arcont Radgone so doma iztržili točko proti ekipi RK Grča Kočevje. 35 : 35 (18 : 15)


V 5. krogu 2. slovenske rokometne lige za moške, so rokometaši RK Arconta iz Radgone gostili ekipo RK Grča Kočevje. Na začetku zelo izenačena igra, kjer so po uvodnih minutah gostje izkoriščali tehnične napake domačinov ter s protinapadov prišli do lahkih zadetkov in si ustvarili prednost treh zadetkov. Domačini so z menjavo  v obrambi odločneje odigrali, izničili prednost gostov ter na odmor odšli s tremi zadetki prednosti.

V drugem polčasu so gostje zopet uspeli izničiti prednost domačinov ter povedli za gol 20 : 21. Tekma je do 56. minute potekala zelo izenačeno in ko je že kazalo, da bodo domačini le zmagali, saj so 4. minute pred koncem  povedli za 3 zadetke, pa so zaradi nejasnih napak sodnikov gostje minuto pred koncem prišli do preobrata in povedli za zadetek, vendar pa so domačini še uspeli izenačiti ter ubraniti napad gostov v zadnjih sekundah ter osvojiti točko.

RK ARCONT RADGONA : RK GRČA KOČEVJE 35 : 35 (18 : 15)

Strelci za ARCONT RADGONO: Hanžekovič 11, Vrečar 10, Žunič M. 6, Kociper 4, Šavora 3, Lukman 1.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.