https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Klubi iz Anglije, Italije in Francije želijo Grego Balažica

11.11.2014  

Premurski nogometaš Grega Balažic, ki že nekaj let igra v Ukrajini za Karparyja iz Lvova, bo po novem letu najverjetneje zamenjal okolje. Iz vzhoda naj bi se preselili na zahod Evrope.

Otrok Mure Grega Balažic, ki pa ni nikoli zaigral za člansko moštvo črno-belih, se bo kmalu iz Ukrajine preselil v nogometno močnejšo državo. Mlajšemu od bratov Balažic se namreč prvega januarja 2015 izteče pogodba s Karpatyjem, kljub namigovanjem, da bi morda podaljšal sodelovanje, pa Grega pravi, da ne pride v poštev. "Zanesljivo odhajam iz Lvova, član Karpatyja bom le še do 31. decembra. In do takrat se bom kakopak po najboljših močeh trudil, da bi igral čim bolje in pristavil svoj delež k uspehom ekipe. Vsekakor bom pošteno opravil svoje delo, potem pa bo napočil čas za nove izzive, za močnejšo ligo. Za korak naprej in na moje veliko zadovoljstvo imam z izbiro novega kluba kar sladke skrbi," je za današnjo Ekipo izjavil 26-letnik.

In kje bi lahko nadaljeval kariero? Še sam Balažic pravi, da ne ve, zanimanje klubov pa je precejšnje. Tako se je prejšnji teden namigovalo, da bi se utegnil preseliti na Otok, kjer se zanj zanimata Crystal Palace in Quenns Park Rangers, oba člana Premier lige, kot pa je v intervjuju za Ekipo dejal Grega danes, pa se najdejo tudi kakšne ponudbe iz Italije, Francije in tudi drugod.

Balažica tokrat ni v načrtih Srečka Katanca, zaradi česar je malo razočaran, bomo pa Pomurci za prijateljsko tekmo s Kolumbijo imeli vseeno dva predstavnika, Erika Janžo in Damjana Boharja.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      11.11.2014 ob 17:54 PREKMURSKI ZET gost

      Grega bravo, čestitke!

      11 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      11.11.2014 ob 18:53 Cime gost

      Ja petoligaši. Velka zvejzda fuzbala kera je nej nikoli posvejtila.

      5 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      11.11.2014 ob 18:54 Himi gost

      Tak kak njegov brat.

      7 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      12.11.2014 ob 0:49 bhu gost

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      12.11.2014 ob 9:55 Peredajs gost

      Grega, veliko sreče!!! Iz Slovenije v kak resen klub je praktično nemogoče. Tudi zato kliče Katanec v reprezentanco vse, razen tiste, ki igrajo doma. Tudi 5. ligaš v Angliji je veliko več, kot 1. liga v Sloveniji. Upam, da ti bo uspelo. Marko, brat, je "umetnik" na igrišču. Veliko zna in v njegovi igri sem vedno užival, ni grobosti, ni neumnosti, zato pa užitek za oči. To ne šteje v današnjem času. In če bi imel še to, bi bil sigurno bistveno višje.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      12.11.2014 ob 14:15 abudabi gost

      sto pravi ka je brat propadno? vejpa spila v st.anna pa za kmn mladinec je bil drzavni prvak v rekreativnon nogometi - to pa je tudi neka! :)

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      13.11.2014 ob 14:01 haha gost

      njeva sta smejšniva !!! kak eden tak drujge !

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      13.11.2014 ob 19:00 gost

      Ha, ha........ Velki uspeh......

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      13.11.2014 ob 19:07 gost

      Gda več nemreš v Sloveniji špilati nogometa, te idejo v Avstrijo.

      2 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.