https://www.btc-city.com/sl/murska-sobota/vsi-ponudniki/ponudnik/city-murska-sobota/telemach
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Zelišča za vsakdanjo rabo Lovro Vehovar

Kdaj: Sreda, 26.11.2014 ob 18:30

Kje: Lendava, Sofija medgeneracijska hiša Lendava Glavna ulica 48 9220 Lendava

Zdravilne in dišavne rastline nam pomagajo ohranjati zdravje, hkrati pa nas s svojimi vonjavami, raznolikostjo in barvitostjo razveseljujejo in skrbijo za večjo pestrost življenja na vrtu.

Na predavanju bomo spoznali katera zelišča najpogosteje gojimo na naših vrtovih, kako jih sadimo, kako zanje skrbimo, jih razmnožujemo in kako uporabljamo za izboljšanje zdravja ljudi, živali in vrtnih rastlin. Ogledali si bomo primere zeliščnih gredic, zeliščnih spiral, mešanih zasaditev z zelišči in gozdnih vrtov. V ruskem samovarju si bomo skuhali zeliščni čaj in si naredili slastne zeliščne Grisine. Prispevek za materialne stroške je 5 €. Potrebne so predhodne prijave.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.