https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Drsališče v Murski Soboti bo zaživelo v soboto popoldan

Murska Sobota, 04.12.2014 ob 11:30  

V centru Murske Sobote se z začetkom decembra odpira pravo ledeno doživetje. V sodelovanju z Mestno občino Murska Sobota in številnimi partnerji na Trgu kulture odpirajo 600 kvadratnih metrov  veliko drsališče, namenjeno vsem navdušencem drsalnih športov, tako tistim, ki se šele podajo na drsalke, kot tudi tistim, ki uživajo zgolj ob pogledu na dogajanje na ledeni ploskvi.


Na drsališču bodo tri mesece zagotavljali pester nabor animacijskih in rednih rekreativnih programov za najširšo populacijo. Zanje bo poskrbela izkušena Lucky Luka ekipa, ki jo vodi Luka Klasinc, umetnostni drsalec, ki je zastopal Slovenijo na Zimskih olimpijskih igrah 1992 v Albertvilleu. Poleg vsakodnevnega rekreativnega drsanja od jutra do večera pripravljajo drsalne športne dneve za šole in vrtce, tečaje drsanja za otroke in odrasle, zabavne dogodke na in ob ledu, hokej, curling, team buildinge in še mnogo drugih ledenih dogodivščin.

Drsališče je v prvi vrsti namenjeno popularizaciji drsalnih športov in vsakodnevni rekreaciji, s kakovostnim programom pa bodo v ekipi LuckyLuka tudi letos dokazali, da drsališče ni zgolj športni objekt, ampak odlično stičišče, priložnost za druženje, spoznavanje in zabavanje ljudi vseh starosti, na ledu in ob njem.

Na otvoritvi drsališča bo v soboto ob 17. uri na Trgu kulture vse zbrane pozdravil tudi župan Mestne občine Murska Sobota mag. Aleksander Jevšek, obiskal jih bo Miklavž, poleg tega pa bodo obiskovalci lahko uživali ob drsalni atrakciji skupine Lucky Lookers on Ice. Program dogodkov na drsališču spremljajte na www.luckyluka.si.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.