https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: V Ljutomeru pripravili Večer Avsenikovih melodij

Ljutomer, 07.12.2014 ob 9:00  

V petek, 5. decembra, je dvorani ŠIC v Ljutomeru potekal »Večer Avsenikovih melodij«, koncert, ki ga je pripravil Pihalni orkester KD Ivan Kaučič Ljutomer. Večer so popestrili tudi številni gosti.


Pihalni orkester KD Ivan Kaučič Ljutomer, pod vodstvom Simona Novaka, je skupaj z gosti obiskovalcem zaigral Avsenikove melodije, premierno pa so ta večer predstavili tudi Puhov marš.

Kot gosti so jim družbo na odru delali Ansambel Zupan, Folklorna skupina OŠ Stročja vas, Folklorna skupina KUD Razkrižje in mlade baletke baletnega oddelka GŠ Slavka Osterca Ljutomer.

Ob zaključku se je Stanislav Lašič, organizacijski vodja orkestra, prav tako pa tudi član Ansambla Zupan, zahvalil vsem sodelujočim, vse pa je pozdravil tudi Miroslav Steržaj, predsednik KD Ivan Kaučič.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.