https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Zahvalite se vašim strankam na Pomurec.com po ugodni ceni

Murska Sobota, 08.12.2014 ob 10:55  

Leto je naokrog in pred vrati so božično-novoletni prazniki. Tako kot vsako leto vsem podjetjem, organizacijam, občinam ali posameznikom omogočamo, da na Pomurec.com objavijo svojo praznično voščilnico. Čestitke smo pričeli vrteti na miklavžev večer, na strani pa jih bomo obdržali vse do treh kraljev, zato ne odlašajte z naročilom.

Kot je to že v navadi na Pomurec.com v decembrskem času ponudimo možnost objave voščilnic podjetjem, organizacijam, občinam ali posameznikom na enem mestu. Tovrstno oglaševanje se je izkazalo kot zelo privlačno in zanimivo, zato je iz leta v leto več naročil. Postanite tudi vi del te inovativne zgodbe in se približajte našim bralcem - vašim potencialnim strankam.

Za praznične voščilnice smo prvič namenili kar tri pasici na najbolj vidnem mestu portala. Vaša voščilnica se bo v eni uri pokazala do 70-krat, kar v enem dnevu pomeni več kot 1500-krat. Bralci bodo imeli prav tako možnost, da s seznama poljubno izberejo voščilnico, ki si jo želijo ogledati.


Primer, kako izgledajo praznične voščilnice ...

Praznične voščilnice smo na portalu vzpostavili s 5. decembrom, njihova vidnost pa bo trajala vse do 6. januarja 2015, torej skupno kar mesec dni. Kot vsako leto smo za čestitke namenili pasici B in C, kjer boste odšteli za oglaševanje 60 evrov brez davka na dodano vrednost, na novo pa smo za voščilnice namenili še pasico A, ki je večja, za čestitko na njej pa boste odšteli samo 90 evrov brez davka na dodano vrednost.

Več informacij in naročila na marketing@pomurec.com ali 051/633-124.

 

Oglejte si tudi celotno ponudbo v spodnji priponki:

Fotogalerija