https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Brezplačna delavnica »Socialno omrežje Facebook« za NVO-je

11.12.2014 ob 7:30  

Lokalna razvojna fundacija za Pomurje je v sklopu projekta Regionalno stičišče nevladnih organizacij Pomurja organizirala brezplačno delavnico za NVO-je (društva, ustanove, zavode), ki je potekala 5. decembra 2014 v murskosoboškem Gradu.

Virtualno okolje postaja vse bolj tudi prostor, v katerem delujejo nevladne organizacije. Komunikacija s člani, uporabniki, sponzorji, mediji in drugimi postaja vse bolj povezana s spletom. Zato je Facebook lahko odlično orodje za promocijo organizacije in njenih aktivnosti, vendar le, če ga vemo pravilno uporabljati.

Delavnico sta vodila Tadej Kirinčič, predstavnik podjetja NETMEDIA, družbe za informacijsko komunikacijske tehnologije in medije d.o.o. ter Sanja Kropec, predsednica Kluba prekmurskih študentov.

Na delavnici so spoznali, kdaj objavljati na Facebook strani in kako sestaviti sporočilo, da bo učinek čim večji. Govorili so tudi o tem, kako časovno tempirati objave, ustvarjati dogodke, oglaševati in s pomočjo orodij za analitiko ugotoviti, kako učinkovite so določene aktivnosti na Facebooku ter kako obveščati lokalno skupnost, zgraditi ugled, pridobiti zaupanje okolice in si povečati bazo »fanov«. Prav tako so pogledali tudi slabe in dobre objave ter spoznali, da je v teh časih vizualizacija zelo pomembna. Naučili pa so se tudi 12 korakov, kako so lahko marketinško uspešni s socialnim omrežjem.

Kljub Miklavževem petku in pozni uri delavnice, je organizatorjem uspelo delavnico napolniti. Po zaključku delavnice so bili podeljeni certifikati za udeležbo na delavnici.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.