https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Božična otroška predstava razveselila otroke v Ljutomeru

Ljutomer, 12.12.2014 ob 7:05  

V torek, 9. decembra, je v Kulturnem domu v Ljutomeru Občinsko društvo prijateljev mladine (ODPM) organiziralo predstavo za otroke.


Predstavo v organizaciji ODPM, katerega predsednica je Mateja Robinščak, vsako leto pripravi drug vrtec, letos je nastop pripravil Vrtec Mala Nedelja. Skupina staršev otrok je tako odigrala predstavo »Najlepše darilo«, ki govori o božični zabavi pri Timoteju, s to zgodbo pa so otrokom želeli povedali, da je najlepše darilo družba prijateljev, ne pa samo darilo in Obisk Dedka Mraza.

Dedka Mraza tokrat na predstavi ni bilo, so pa prebrali njegovo pismo, kjer je tako malim kot velikim sporočil, da so darilo oni sami in da vsak v sebi nosi potencial, s katerim se lahko dotakne src vseh posameznikov.

»Nikoli ne veste, kako izjemno spoznanje vam lahko prinese nekdo, ki je navzven in na prvo žogo videti napet, aroganten, zanemarjen, drugačen. Vsako bitje je izjemno, ko mu dovolimo, da samo je. Samo bodite. Brez potrebe po skrivanju, pretvarjanju, zanikanju sebe in svojega darila, sebe«, je še zapisal Dedek Mraz in dodal, da so za srečo potrebne drobne stvari, ki jih moramo znati poiskati in prepoznati v življenju.

Ob izhodu iz dvorane so malčke presenetili z darilom.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.