https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Rokoborci uspešni na mednarodnem božičnem turnirju v Zagrebu

15.12.2014  

V Zagrebu je potekal tradicionalni božični turnir za starejše dečke in kadete. Tekmovanja se je udeležilo 150 tekmovalcev iz 8 držav.


Društvo so zastopali Nejc Gomboc, Luka Gumilar, Klemen Podgorelec in Denis Kočar. Naši mladi borci so v hudi mednarodni konkurenci osvojili tri bronaste medalje. Bron so osvojili Nejc Gomboc 47 kg, Klemen Podgorelec 66 kg pri starejših dečkih in Denis Kočar 54 kg pri kadetih. Luka Gumilar je v kategoriji do 47 kg osvojil 5.mesto.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      15.12.2014 ob 12:17 aaa gost

      ka je to rokoborba?? saj to sploh nišče ne spremlja...nikšen 3 razredni šport..žal se to nič ne razvija v slovenije...taka moj predlog je ka se to ukini,ker to je ta vrženi pejnaz če nega sploj nikšnoga interesa v državi...

      2 13 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      15.12.2014 ob 12:46 aaa1 gost

      Pridi v telovadnico stare ekonomske šole vsak dan od 17.00 naprej, ka boš vido ka je rokoborba. Ka pa je za tebe 1 razredni šport? Nogomet, ka ga vsaki lejko špila? Z rokoborbo se nemre vsaki ukvarjati, ka večina ludi nema jajc kak ti nej! :) ti si rajše žogo zemeš pa kda te keri brsne se doj ličiš pa jočeš ka ti je nogo potro :)

      13 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      15.12.2014 ob 12:49 gost

      hahaa daj ne sere...zakoj se pa te nemre vsaki ukvarjati mi prosen razložeš aaa1?? če maš volo se lejko ukvarjaš.isto je pri fuzbale če maš volo mogoče še kaj bo,če nemaš pač nede nika s tejbe...se pa strinjan z aaa.-jon pač žalostno...naj ukinejo tej vaški šport! mislen ka je v slovenije par klubov glede rokoborbe sramota

      2 12 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      15.12.2014 ob 12:56 aaa1 gost

      Ges se ne mislin štukati prek neta, lejko je v Sloveniji 1 tekmovalec ali 1 klub samo, pa dokler de te na mednarodni ravni delo razultate, de van to v nos šlo, ker takši ste. Pa lejko je zdaj tu rokoborba, namizni tenis ali bilo ka takšoga, ka je nej tak popularno kak nogomet itd. Lep dan še naprej :)

      9 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      15.12.2014 ob 12:56 aaa gost

      aaa1-glej ka mo odo gledat 3razredni šport??? to je mantranje oči ;)....raje iden judo karate gledat,ker je itak bole znani šport in prakticerane širom sveta...urška žolnir itd. ka pa rokoborba??? nulaaaaa!

      2 11 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      15.12.2014 ob 14:08 aaa1 gost

      To je tvoje mnenje, spoštujem tvoje mnenje. Moje je drugačno. Ti si dale od gledanja nej prišo zato nažalost nemaš občutka, ka bi lejko primerjo.. Najležej se je skrivati za ekranon pa biti pameten:) Karate je gvušno 1 razredni šport ka je vsaki drugi evropski prvak z 3 nastopajočimi na prvenstvaj (tu san malo sarkastičen, pa ne gledan doj karateja ka nede pomote). Vidiš tu se rokoborba razlikuvle, či gli je v sloveniji nej razvita kak ti praviš pa je zato na mednarodni sceni. Dan ti en link, ka boš vido ka je rokoborba: https://www.youtube.com/watch?v=8AzAzBopAC4 ka bi ti li tu delo kda bi te sto tak vrgo, či že jočeš kda te keri brsne pri fuzbali :))

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      15.12.2014 ob 14:29 gost

      Ka si pa nori kak ga je otla prasno! To ti moren dati prav, če bi fuzbalera tak otla prasno, bi verjetno čutilo nekaj generacij fuzbalerov (atiji, sineki), bi jih vse bolelo. Za borilni šport pa je resno potrebna posebna disciplina pa um. To rejsan nemre vsaki. Bejžanje za žogo pa je pač malo višja stopnja hitre hoje, telko ka je žoga poleg :) Vsaka van čast kakšni treningi to morejo biti.

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      15.12.2014 ob 15:26 gost

      aaa1 daj ne boj pameten dobro??!! ti že jočeš gda ti što kaj grdoga povej v grdi obraz! taka rajše zapre g****!

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      15.12.2014 ob 15:50 aaa1 gost

      Že te je prek interneta strah, nej pa ka bi mi v živo to povedo. Veseli december je odi ka neka skup spigeva:)

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      15.12.2014 ob 16:30 gost

      fuzbal je šport samo za navadne pussy-je ... https://www.youtube.com/watch?v=F3CoJhqWHtY

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      16.12.2014 ob 16:48 judoist gost

      Vsaka čast VSEM športnikom v borilnih veščinah!Je pa res ,da je v naših športih potrebno ogromno odpovedovanja in discipline!Ne moreš trenirat borilnih veščin in zraven konzumirat alkohola,cigaret itd..Pri lokalnem nogometu je malo drugače ne?Tekma pa gajba pive pa se nalij do amena..Dajte si zapomnit ,da so borilne veščine način življenja!Lokalni nogomet je pa rekreacija!Če se pa pogovarjamo o evropskem nogometu je pa druga pesem..Samo do tja vi ne pridete ker je lažje sedet za pcjem pa pljuvat po drugih športih...Višek vašega športnega življenja pa je ko z kavča greš do hladilnika po sendvič in pivo..

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    12. gost
      17.12.2014 ob 8:10 tak malo gost

      aaa,ti si trotln,drugo ti nemrem napisati.Povej oziroma naštej mi lidi keri so bili na olimpijadi ka so z naših krajev ?Verjetno pojma nemaš ;-) Moj sosed je že bil in de še enkrat šel in to v Brazilijo na olimpijske igre.povej mi je štoj iz M.Sobote bil 2x na olimpijadi pa če tudi samo kak sodnik ?Zato je dosta odrekanja in trdega dela,zato ne piši norosti ka je rokoborba brez vezna,če dobro znan je to športna panoga kera je bila od samega začetka na olimpijskih igrah.Poleg toga se malo pozanimaj kelko dece odi na treninge pa de ti včasi jasno ka se v Soboti pre malo da za te šport.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    13. gost
      17.12.2014 ob 17:12 Eden gost

      TaK malo mas cista prav

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.