https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ROKOMET

Zmaga radgonskih rokometašev za zaključek jesenskega dela

15.12.2014  

Rokometaši RK Arcont Radgone premagali ekipo RK Mitol Sežana 32 : 27 (14 : 12).


V Radencih so radgonski rokometaši gostili ekipo iz Sežane ter uspešno opravili z zadnjo oviro v letošnjem letu. Domačini so zaigrali odločno v obrambi in tako gostom preprečili lahke zadetke ter narekovali tempo skozi celotno tekmo, kar dokazuje tudi to, da gostje niti enkrat niso uspeli preiti v vodstvo. Kot dodana vrednost k odlični obrambi pa sta bila tudi oba domača vratarja Pogorelčnik in Kuzmič, ki sta skupaj zbrala 22 obramb. V napadu pa je bil razigran Vrečar, ki je dosegel 11 zadetkov.

Domačini so prikazali všečno, borbeno igro, predvsem pa je ekipi uspeli zmanjšati število tehničnih napak, ki so jih v preteklosti stale marsikatere točke. V ekipo pa se je po težkih pričakovanjih vrnil igralec Darko Zorko, ki bo s svojimi izkušnjami zagotovo dodatna vrednost ekipi v spomladanskem delu.

Sedaj čaka rokometaše krajši premor. Tekmovanje v 2. DRL se bo nadaljevalo v začetku februarja prihodnje leto.

Strelci za RK Arcont Radgono: Vrečar 11, Ketiš, Zorko in Žunič M. po 4, Hanžekovič 3, Kresnik in Kociper po 2, Šavora in Luk

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.