https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO in VIDEO: Rok Bagoroš navdušil v Istanbulu

18.12.2014 ob 11:45  

Rok Bagorošje v letošnjem letu prvičnastopil na moto šovu v Istanbulu, v prostih trenutkih pa je snemalna ekipa posnela nekaj njegovih trikov na nenavadnih lokacijah istanbulskih ulic.


“Istanbul sem obiskal prvič v življenju in poleg šovov sem uspel videti tudi nekaj mestnih znamenitosti, užival sem v v lokalni hrani in si vzel čas za moje turške motociklistične navijače,”razlaga Bagoroš: “Ker na spletu ni mogoče najti veliko motociklističnih trikov, ki so bili posneti na ulicah Istanbula, sem se sam lotil tega izziva. Kot se je izkazalo, so razmere v Istanbulu res težke, zato smo snemali ob nemogočih urah in situacijah, vendar nad končnim izdelkom sem res navdušen,” zvenijo vtisi Bagoroša.

 

Mesto, ki ima 17 milijonov prebivalcev, je skorajda 24 ur na dan prepolno obiskovalcev. Zato je snemalna ekipa z Rokom večino snemanja na najbolj obleganih lokacijah pričenjala ob 4. uri zjutraj, ko je večina ljudi še spala. Snemalna ekipa HeadLens Media in Rok Bagoroš so v petih snemalnih dneh, ki so posledično pomenile zgolj tri ure spanca na noč, ob težkih vremenskih razmerah in nenehno mokrih istanbulskih ulicah posneli nov video motociklističnih trikov, ki so še posebej zanimivi zaradi slikovite turške pokrajine v ozadju.

Nova avantura in nove izkušnje so Roku Bagorošu prinesle nove nepozabne spomine. Leto 2014 je bilo za Roka še eno v nizu uspešnih let z kar 30 mednarodnimi showi na treh celinah (Azija,Latinska Amerika,Evropa), preživetih s fantastičnimi navijači na njegovem KTM-u s svojimi triki.

VIDEO:

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      20.12.2014 ob 0:17 gost gost

      v ponedeljek pa de lignje po soboti razvazal

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.