https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Pravljični začetek zimskih praznikov OŠ Bogojina

Bogojina, 24.12.2014 ob 9:00  

Učenke in učenci OŠ Bogojina so skupaj s svojimi mentorji pričarali pravljico in narisali božično-novoletno voščilnico s katero sporočajo vesele praznike in delijo srečo v letu 2015.


"Sreča ni v glavi in ne v daljavi, ne pod palcem skrit zaklad. Sreča je, ko se delo dobro opravi. In ko imaš nekoga rad" (Tone Pavček). S to mislijo so v prostorih telovadnice OŠ Bogojina učenke in učenci z mentoricama Valerijo Šömen in Marjetko Erdelji vstopili v praznike in zaigrali čarobno pravljico. Zaigrali in zapeli pa so tudi učiteljice in učitelji skupaj z ravnateljico OŠ Bogojina Sabino Juhart.

Pod mentorstvom Marjetke Erdelji so pesmi recitirali Patricija Cigan, Alen Cmor, Iva Ošlaj, Lara Seredi, Tadej Titan, Ajda Barbarič, Nicky Dervarič, Žiga Raus, Anabel Kepe, Jan Kocet, Neja Kosi Lovrenčec, Ajša Kuzma in Larisa Puhan. Nastopal je tudi godalni kvartet OŠ Bogojina pod mentorstvom Valerije Šömen, in sicer na violinah Patricija Cigan, Neja Kosi Lovrenčec, Mojca Vitez ter na violončelu Valerija Šömen.

Da bodo prazniki toliko lepši, je lepe misli vsem zbranim in svojim sodelavcem namenila tudi ravnateljica OŠ Bogojina Sabina Juhart. Božično-novoletno voščičnico so soustvarjali tudi šolski orkester, deška vokalna skupina in učenci 9. razreda. Povezovalca osrednjega dogodka ob zaključku leta sta bila Patricija Cigan in Tadej Titan.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.12.2014 ob 13:26 gost gost

      Naj si v šolo še kaj drugo poriktajo !!!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      24.12.2014 ob 14:15 Charlie gost

      Npr.??? Za predstavo pa veliki lajk!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      25.12.2014 ob 22:45 Anonymous gost

      skinhead se naj rajši strlij v tau gnijlo glavau

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.