https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
http://www.zniders.com/
https://www.ris-dr.si/

GLOBALNO

Največji zmenek na slepo v S-LOVE-niji

19.01.2015 ob 11:00  

Pridruži se več kot 1.000 samskim, na enem mestu, ob istem času!


Največji zmenek, ki ga organizirata Ona-On.com in radio Antena, prihaja v ljubljansko Cvetličarno. Več kot 1000 obiskovalcev željnih druženja in spoznavanja se zbere vsako leto, kjer se zabavajo ob bogatem spremljevalnem programu. Začnemo ob 21:00!

Simpatične hostese in promotorji bodo skrbeli za stalno dogajanje na odru in med udeleženci, pomagali pri razbijanju ledu med pari, delili promocijska darilca, ti pa lahko sodeluješ v nagradnih igrah, kjer lahko dobiš (potovanje po Italiji, ki ga podarja Potovanje za samske, fotoaparat FUJI Instax, izdelke Sensilab, vožnjo po Ljubljanici, kino vstopnice, bowling,…), poskrbljeno bo za plesni program in za to, da nobeden samski ne ostane sam.

 

Pridružili se nam bodo številni znani iz sveta športa, plesalci Plesnega Mesta in estrade, med njimi tudi miss Universe 2013, Sara Savnik. Letos prvič lahko spoznaš Ljuba, uradno maskoto Ona-On.com, ki bo streljal vse udeležence s svojimi ljubezenskimi puščicami, pazi da te res zadane;).

Preizkusite svoje osvajalske veščine in spoznajte samske ljudi. Morda je ravno tu tisti pravi ali prava.

Za lažje spoznavanje je priporočljiva registracija na Ona-On.com, da boste po zabavi nadaljevali s spoznavanjem na spletu. Da bo komunikacija lažje stekla, vam podarjamo -50% popust na vse članarine, ob registraciji vpišete promo kodo: "Jan2015" in osvajajte neomejeno.

Vstopnina na dogodek je 5€.

Ker se pričakuje več kot 1.000 udeležencev, ti svetujemo, da svojo vstopnico kupiš v predprodaji in se tako izogneš čakanju v vrsti. Kupiš jo lahko tukaj.

 

 

 

 

 

 

 

 

PR vsebina

    Fotogalerija