https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

6. DOBRODELNA ZIMSKA PRODUKCIJA PŠ ZEKO

Kdaj: Nedelja, 01.02.2015 ob 15:00

Kje: Murska Sobota, OŠ I. Murska Sobota

 

Dragi prijatelji plesa! Z veseljem naznanjano, da se bliža že 6. dobrodelna zimska produkcija plesne šole ZEKO! Tudi tokrat se vam bodo predstavile vse plesne skupine, ki pridno vadijo za svoj nastop. Hkrati bo to dogodek z namenom, saj bomo že tradicionalno organizirali dobrodelni srečolov in z izkupičkom od prodanih srečk pomagali tistim, ki pomoč najbolj potrebujejo. 


POZOR: Ker je plesalcev veliko, smo posebej in samo za otroške skupine (vrtci) pripravili 

MINI ZEKO PRODUKCIJO, ki bo potekala ob 15.00

ZIMSKA PRODUKCIJA pa bo potekala ob 18.00. 

Vabimo vas, da ste priča obema plesnoma spektakloma in del naše plesne zgodbe z dobrim namenom. Vabljeni tudi k prispevanju dobitkov za srečolov. 

VSTOPNINE NI!

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.