https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Najboljši športniki Pomurja: Mateja Zver, Robert Markoja in ŽNK Teleing Pomurje Beltinci

Murska Sobota, 01.02.2015 ob 8:50  

V nizu podelitev priznanj najboljšim športnikom in njihovim športnim dosežkom, je v soboto potekala slavnostna razglasitev najboljših športnic, športnikov in športnih kolektivov Pomurja v letu 2014, ki so ga pripravili športni novinarji Vestnika z bralci Vestnika in poslušalci Murskega vala. Tradicionalna akcija Vestnika je bila letos že 51. zapored, potekala pa je po odbojkarski tekmi med Panvito Pomgrad in ACH Volley v športni dvorani OŠ I Murska Sobota.

 

Najboljša tudi letos nogometašinja Mateja Zver

Med športnicami ostaja tudi letos na prvem mestu nogometašinja Mateja Zver, članica ŽNK Teleing Pomurje Beltinci. Mateja je slovenska članska reprezentantka, pa tudi najboljša igralka minulega državnega prvenstva. Veliko je prispevala k naslovu pokalnih zmagovalk in uvrstitvi v Uefino ligo prvakinj. Na drugo mesto se je uvrstila igralka pikada Monika Jerebic, članica PK Top Gun Grlava. Na evropskem prvenstvu v igri ženskih dvojic in ekip je osvojila prvo mesto, v posamični konkurenci pa drugo mesto. Tretja je postala strelka Saša Marija Ratnik, članica SD Kolomana Flisarja Tišina, ki je osvojila naslov državne članske prvakinje. V prvem krogu prve državne lige je v finalu izenačila ženski državni rekord.

 

Najboljši športnik strelec Robert Markoja

Najboljši športnik Pomurja v letu 2014 je postal strelec Robert Markoja, član SD Štefana Kovača Turnišče in več let slovenski strelski reprezentant. Njegov najodmevnejši dosežek je bronasta medalja v finalu evropskega pokala z veliko kalibrsko puško v trojnem položaju na 300 m, kjer je dosegel tudi nov državni rekord. Drugo mesto je pripadlo Jožetu Sagaju mlajšemu, članu Kasaškega kluba Ljutomer in vodilnemu slovenskemu kasaškemu vozniku s kar 34 odmevnimi zmagami v minuli sezoni. Tretje mesto pa je zasedel David Žibrat, član Kickboxing kluba Murska Sobota, ki je na evropskem prvenstvu v kikboksu v kategoriji do 89 kg v light contactu osvojil srebrno medaljo.

Za najboljši športni kolektiv so bile tudi letos izbrane beltinske nogometašinje iz ŽNK Teleing Pomurje

V kategoriji športnih kolektivov se je tudi letos najvišje uvrstil Ženski nogometni klub Teleing Pomurje Beltinci, ki je najboljša ženska nogometna ekipa v državi. Beltinske nogometašinje so pokalne prvakinje, udeležile so se Uefine lige prvakinj in zmagovale v zimski ženski nogometni ligi. Drugo mesto je pripadlo Namiznoteniškemu klubu Kema Puconci, ki so slovenski pokalni prvak in državni podprvaki. V obrazložitvi Vestnika so še zapisali, da nastopajo v prvi državni članski ligi s kar dvema ekipama. Tretje mesto pa so osvojili Odbojkarski klub Panvita Pomgrad Murska Sobota, ki so finalisti slovenskega pokala, na državnem članskem prvenstvu pa drugi. Imajo tudi članskega in mladinskega reprezentanta. 

Na letošnji slavnostni razglasitvi najboljših športnikov so bili vsi, ki so zasedli prva mesta zaradi športnih obveznosti zasedeni in so v njihovem imenu priznanja prevzeli njihovi najbližji ali predstavniki klubov. Za popestritev programa so poskrbeli plesalci in plesalke Plesne šole Zeko, ob koncu pa s plesom v vozičku skupaj s člani iz društva paraplegikov.

Več fotografij v spodnji galeriji...

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      01.02.2015 ob 11:35 gost

      Priznanja grejo v prave roke in športniki ste ponos Pomurja. Čestitke

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.02.2015 ob 17:42 patriota gost

      Maš prav!Na sliki je športnica ,ki je zasedla drugo mesto res prava športnica že po izgledu.....Nehajte se delat norca iz ljudi..

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        02.02.2015 ob 21:10 kamničan gost

        tij bi dobo prvo mesto če bi iskali bedake, pa si tudi nej športnik. Z punce se pa delaš norca tij. Ta ka prvo pred svojin predpražnikon pometi

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.