https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Gregor Balažic znova v črno-belem

5.2.2015  

Mlajši od bratov Balažic, Gregor je v Beogradu včeraj tudi uradno postal član Partizana in bo tako znova igral v črno-belem, tako kot že v mlajših selekcijah Mure.


Sage o tem, kje bo kariero nadaljeval Gregor Balažic, je od včeraj konec. Čeprav je imel številne ponudbe iz Anglije, Francije in drugih močnih nogometnih držav, v svoje vrste ga je vabil tudi kazahstanski podprvak, je na koncu pristal v Beogradu pri Partizanu. Branilec, ki je nazadnje igral za ukrajinski Karpaty, je izrazil zadovoljstvo ob prihodu v velik klub.

"Hvala Partizanu za izkazano zaupanje. Obljubljam, da bom z dobrimi igrami pomagal ekipi, verjamem pa tudi, da bomo dokončali začeto in osvojil naslov srbskega državnega prvaka. Vesel sem, da sem postal član tako velikega kluba," je na uradni promociji dejal Balažic, sicer nekdanji nogometaš Espanyola in Mure.

FOTO: FK Partizan

V preteklosti je veliko Slovencev igralo v Partizanu, trenutno pa je član tega kluba tudi reprezentančni soigralec Branko Ilič.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      05.02.2015 ob 14:29 gost

      pa kakšni velik klub je to tej partizan vej so pa več ali menje v zgubi ,maribor je zanjih veliki ,partizan je bil samo velki klub v razpadli jugoslaviji ker je itak bil vojaški klub tribune pa ima še iz povojnih časo vse na vedrini ,pa niti te je nej kaj dosti pomeno v evropi,edino ka so prišli kaki dobri igralci iz kluba tudi slovenci--upam da se ne boš za nekaj časa ubadal če boš dobo vse plačano ,dokaži se pa čimprej na zahod tam so veliki klubi in denar ker leta hitro minevajo zdaj 27 ni več dosti let da napreduješ

      8 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      05.02.2015 ob 16:56 ultras gost

      Kaj gost je s tabo kaj narobe...ti primerjas en kurcevi maribor s partizanom...malo poglej zgodovino in potem pisi..balazic ti pa ne razocaraj grobare...

      2 6 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      05.02.2015 ob 17:43 e moj pomurec gost

      pa ka je z vami Pomurec ... dajte malo preveriti informacije pred kak kaj napijšete ... Nejc Pečnik se je že decembra razšel s Crveno Zvezdo in trenutno nadaljuje kariero na Japonskem. Je to tak težko pobrskat malo pred kak kaj napijšete ?!

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      05.02.2015 ob 18:28 gost

      nekaterim še mleko teče iz čob..

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.02.2015 ob 18:34 pomurc gost

      @ultras Zgodovina je eno, današnja realnost pa drugo. V Partizani pa Zvezdi gnes igrajo za sendvič pa sok, kluba sta zadužena več kak 70 milijonov evrov, v Maribori vsaj plače sednejo vsakši mesec na račun. Sen prepričan ka so Balažici v Partizani obljubili lepe peneze, podobno kak so pri Zvezdi Pečniki pa Stojanovići. Kelko od teh penez pa so oni dejansko vidli, pa je druga stvar...

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      05.02.2015 ob 19:15 ultras gost

      Pomurc...V partizanu in crveni zvezdi so bili prej tudi denarji,sedaj so dolgovi ampak igralci to vejo,da igrajo tam zato,da se bodo lazje prodali..in balazic to tudi dobro ve vsaj vsi vemo da je tako...ampak partizan je partizan..

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      06.02.2015 ob 4:10 PREKMURSKI ZET gost

      Čestitke Grega, pa srečno v Beogradu.

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      06.02.2015 ob 13:02 gost

      Bravo Grega,želim ti dobre igre,in malo poškodb,

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.