https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Brezplačna delavnica Mozilla Webmaker v Lendavi

Kdaj: Sobota, 14.02.2015 ob 10:00

Kje: Lendava, v Mladinskem-kulturnem inkubatorju v Lendavi, Mlinska ulica 5

Si želiš narediti spletno stran, pa ne veš, kako bi se je lotila? Imaš noro idejo za startup, vendar si popoln začetnik? V obeh primerih imaš zdaj enkratno priložnost.

Neprofitna organizacija Mozilla Foundation, znana po brskalniku Firefox, se je lotila projekta https://webmaker.org/">Webmaker, s katerim želi na milijone uporabnikov interneta naučiti spletnih veščin in jih spremeniti v ustvarjalce. V okviru projekta potekajo brezplačne delavnice po vsem svetu, ki jih je doslej vodilo preko 10.000 mentorjev, na voljo pa so tudi zanimiva orodja, ki začetnikom pomagajo razumeti, kako poteka ustvarjanje spletih strani in aplikacij. 

http://www.mozilla.si/">Mozilla Slovenija bo v soboto, 14. februarja, ob 10. uri v Mladinsko-kulturnem inkubatorju http://www.ksl-klub.si/mansarda/">Mansarda v Lendavi (Mlinska ulica 5) gostila prvo letošnjo delavnico Mozilla Webmaker v Sloveniji. 

Delavnica je brezplačna, zaradi lažje organizacije ter omejenega števila prostih mest pa se je na dogodek potrebno https://www.eventbrite.com/e/mozilla-webmaker-lendava-tickets-15596471466?aff=si">prijaviti. Potrebuješ samo prenosnik in dobro voljo. Vabljeni

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.