https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: V Črenšovcih kulturo počastili z iskanjem sreče

Črenšovci, 07.02.2015 ob 9:15  

V Črenšovcih so sinoči priredili proslavo, s katero so se ob državnem prazniku poklonili kulturi.


Na občinski prireditvi, ki je potekala v športni dvorani OŠ Franceta Prešerna Črenšovci, so obiskovalci lahko spremljali zgodbo dečka Srečka, ki je v svetu, kjer prevladuje digitalna tehnologija in smo vedno bolj odtujeni drug od drugega, iskal srečo. Potem ko se simbolno ni mogel dokopati do sreče, seči po njej, ali pa je preprosto skovati, je srečo našel med osnovnošolci, ki so pokazali, kako nas lahko osrečujejo številne aktivnosti in znanje.

Pri izvedbi prireditve so sodelovali otroci vrtca in učenci OŠ Franceta Prešerna Črenšovci, Glasbena šola Lendava in KTD Črenšovci. O pomenu kulture je kot slavnostni govornik spregovoril župan Občine Črenšovci Anton Törnar, zbranim pa je spregovorila tudi ravnateljica mag. Marija Horvat.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.