https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ROKOMET

Arcont doma zanesljivo opravil z Radovljico

9.2.2015  

Rokometaši RK Arcont Radgone so v Radencih premagali ekipo Radovljice s 34 : 22 (14 : 6).


V drugi del tekmovanja 2. rokometne lige za moške so rokometaši Arconta krenili odločno in pred domačim občinstvom premagali Gorenjce ter vknjižili pomembni dve točki in se jim tako oddolžili za poraz v prvem delu tekmovanja.

Domačini niso ničesar prepustili naključju, zato so od začetka zaigrali odločno v obrambi ter s protinapadi povečevali prednost, ki je na koncu prvega polčasa znašala 8 zadetkov 14 : 6.

V drugi polčas so domačini pristopili z enako mero borbenosti in želje po zmagi. Igrali so potrpežljivo v napadu in preudarno ter borbeno v obrambi in tako pomagali vratarjema, ki sta skupaj zbrala kar 24 obramb. Tekmo so Radgončani rutinirano pripeljali do konca in se tako pred 150 gledalci veselili nove zmage, kar je dobra popotnica pred gostovanjem v Ljubljani pri prvouvrščeni ekipi ŠD RK KRIM-OLIMPIJA.

Strelci za ARCONT RADGONO: Zorko 9, Gregorec 5, Vrečar in Ketiš 4, Šijanec, Žunič M. in Žunic A. 3, Kresnik, Ščuri in Štumpfl 1.

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.