https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Iztok Utroša na Iran Fajr International Challenge 2015

20.2.2015  

Pretekli teden je v Teheranu potekal mednarodni badmintonski turnir za svetovno lestvico »Iran Fajr International Challenge 2015«, ki se ga udeležil tudi Iztok Utroša, kot edini tekmovalec iz Slovenije.


Na turnirju je v konkurenci moški posamezno nastopilo 88 igralcev. V prvem krogu je premagal domačina  Mohsena Sadeghiana z  2 : 0 v nizih (12,10), v drugem krogu pa igralca iz Islandije Karija Gunnarssona, prav tako z 2 : 0 v nizih (11,12). V tretjem krogu pa je izgubil proti Malezijcu  Joo Wen Soongu z rezultatom 1 : 2 v nizih (-17,12,-11) in se tako uvrstil med 16 igralcev turnirja. 

 

Iztok Utroša je povedal: »Z doseženim rezultatom nisem povsem zadovoljen, saj so moje ambicije pred odhodom na turnir bile večje od uvrstitve med 16 igralcev turnirja, vendar je tokrat žal bil Malezijec prevelika ovira za dosego višjega cilja, čeprav mi tudi ta rezultat prinaša novih 1.500 točk na svetovni jakostni lestvici.«

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.