https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Zimsko ligo v Puconcih ponovno osvojili Košarovci

23.2.2015  

Občinska zveza klubov malega nogometa Puconci je pod vodstvom Tekmovalne komisije drugič organizirala Zimsko ligo v Puconcih. V Zeleni dvorani so se tako ponovno pomerile ekipe vseh treh selekcij, ki nastopajo pod okriljem OZ KMN Puconci.

 

V članski konkurenci, kjer je nastopilo 25 ekip, so se v tako imenovani playoff uvrstili Košarovci, Skakovci in Dankovci. Prvo tekmo so odigrali Skakovci in Košarovci, katero so dobili slednji z rezultatom 0:3. Nato so se Skakovci pomerili še z Dankovci in ponovno izgubili z rezultatom 2:4 ter tako pristali na tretjem mestu. Za prvo mesto sta se tako v zadnji tekmi »udarili« ekipi Košarovcev in Dankovcev. Uspešnejši so bili Košarovci in z zmago s 4:1 ponovno osvojili prvo mesto.

V veteranski konkurenci pa so se v polfinale uvrstile ekipe iz Šalamencev, Bodoncev, Prosečke vasi in Gorice. V prvi polfinalni tekmi je Prosečka vas premagala Izvir Gorico z rezultatom 5:2, v drugi tekmi pa so bili Šalamenci boljši od Bodoncev z rezultatom 3:1. V malem finalu sta se tako pomerili ekipi Gorice in Bodoncev, katerega so suvereno dobili Bodonci z rezultatom 10:1 in tako osvojili tretje mesto. V velikem finalu pa so veterani Prosečke vasi premagali Šalamence z rezultatom 2:1 in tako že drugič osvojili prvo mesto v veteranski konkurenci.

Pri pionirski selekciji pa je Vaneča na prvi tekmi premagala Prosečko vas z 2:1 in Bodonce s 6:2 ter tako osvojila prvo mesto. V boju za drugo mesto pa je bila Prosečka vas uspešnejša od Bodoncev (4:1), ki so se tako morali zadovoljiti s tretjim mestom.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      23.02.2015 ob 16:18 Green Lizard gost

      Bravo zeleni !

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      23.02.2015 ob 17:14 Đaraš gost

      AJDE ; AJDE ----pa vij ton gor sploh znate, ka je žoga pa igrišče ? Vej pa vsi izglejdate kak kakši pobiralci kostanjev Škoda guča !!!!

      7 8 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        24.02.2015 ob 14:05 gost

        Đaraš- verjetno tij nevejš ka je žoga pa igrišče,verjetno se materi z rok spadno kda si še ceco mlejko pa maš zdaj posledice vidne

        3 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      23.02.2015 ob 18:47 eden gost

      pohvalno Dankovci!!!

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      23.02.2015 ob 19:31 gost

      gajba pijva van falij !

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      23.02.2015 ob 20:12 čarda gost

      Breza...........vse je v glavi..........

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      24.02.2015 ob 7:21 zgrablenci gost

      na ton turniri je bilo max 5 fuzbalerov, ostalo skup zgrablenci kak gledan..

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      24.02.2015 ob 8:10 gost

      Še to je preveč glede na to, ka bi to naj bila oziroma je celo registrerano kak amaterska liga. Na žalost pa tu špila (ka ne gučin što je vse registrerani) dosta igralcov, kere če be vkup pobrali bi se marsikera ekipa v velkon fusbale namantrala z njime. Komentari kak so od "zgrablenci" "Đaraš" in podobni pa samo odražajo svojo frustracijo zaradi nedosegljivih ciljev in ozko gledanje na druženje v obliki amaterskega športa in ljudi, ki svoje življenske cilje in uspehe ženjajo nekje drugje, nogomet pa jim pomeni le rekreacijo, zabavo in sprostitev.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      25.02.2015 ob 8:38 gost100 gost

      Absurdno je ka je prosečka med veteranami prva. Na prvom turniri zgibila obej tekmi, napredovala zaradi neumnosti breze. Vse čestitke prosečkoj vseeno, breza pa rejsan pamet v roke.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      25.02.2015 ob 13:30 zgrablenci gost

      gost -, telko ka ti poven ka ge necutin niksih frustracij do toga "amaterskoga" fuzbala, ker san ze ogromno let v pomurskon pa slovenskon fuzbali san pogledno slike, pokomentero ka san vido in to je to. in ce mi nastes vec kak 5 rednih fuzbalerov na ton turniri ala ti vera. Ekipa kera je zmagala je mejla v ekipi pac dva fuzbalera enga solidnoga pa 3 ka so ekipo zapunili. ostali pa toga niti nemajo. tak ka neven ge bi tu najsli 11 igralcov za velki fuzbal ka bi prav komi konkurerali lejko? zaj ce je malo bokse od svojih na vejsi keri so pac telko poleg drustva ka so v vesi "in" se nepomeni ka so fuzbaleri ali bole natancno ka so tak kakovostni kak ocitno eni mislite. pravin 5 fuzbalerov 3 od kosarovec (mearic,novak,snepf) 2 salamenec (bukovec, zadravec) ostalo mantranija. pri skakovcaj san vido ka je se par polfuzbalerov ajde..

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      25.02.2015 ob 13:58 čarni gost

      Pečarovci majo tuj dobro ekipo, špilajo pa za en drek.

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    11. gost
      27.02.2015 ob 7:31 gost

      zgrablenci, zgleda ka maš...ker bistvo toga fusbala je oziroma kak san ščel poudariti v prešnjon komentare bi mogolo biti prav amaterstvo. In tudi če jih je samo pet (ge san samo s primeron ščel povedati, ka jih je vseeno ŽAL malo več) je to preveč. Ka ne mo šo v podrobnosti...mo ker si že omeno skakokovce zbral že iz te ekipe enoga, brez keroge se ne be niti iz skupine uvrstile - to je Mitja Morec. Pa še dosta bi se najšlo poleg teh ka ste jih vi omenile, ka nebi smele špilate na ton amaterskon fusbale, kere so namenjene polfuzbalerom oziroma bokše povedano fuzbaleron iz užitka ter zabave, ali kak jih vi imenujete za zagrablence ;)

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.