https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

V prometni nesreči na Lendavski ulici v Murski Soboti dve osebi poškodovani

24.02.2015 ob 10:30  

Danes zjutraj se je v Murski Soboti Soboti na Lendavski ulici pred rondojem zgodila prometna nesreča z udeležbo dveh vozil. Po prvih podatkih sta dva udeleženca telesno poškodovana in sta bila odpeljana v bolnišnico. Cesta je za ves promet trenutno zaprta.


Z ogledom kraja in z zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je 48-letni voznik osebnega avtomobila vozil po Lendavski ulici v Murski Soboti iz smeri Slovenske ulice v smeri Industirjske ulice. Zapeljal je na nasprotno smerno vozišče in z vozilom četno trčil v nasproti vozeč osebni avtomobil, katerega je pripeljal 51- letni voznik, ki je ostal vkleščen v svojem vozilu in so ga iz vozila rešili gasilci. Pri tem je 51-letni voznik utrpel hude telesne poškodbe, sopotnik v njegovem avtomobilu pa lahke telesne poškodbe. 48-letni voznik v prometni nesreči ni bil telesno poškodovan.

Na vozilih je nastalo za 5000 evrov škode. Za ves promet je bila cesta zaprta do 8.00 ure.

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.