https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

POTOVANJE Z ZVOKOM

Kdaj: Petek, 27.02.2015 ob 19:00

Kje: Murska Sobota, (v prostorih stavbe NLB banke in pošte s strani tržnice, prostor zraven kavarne Kult...)

 

Vabim vas na potovanje z zvokom "Domov - k sebi". V petek 27.02.2015 ob 19:00 v centru Murske Sobote  (v prostorih stavbe NLB banke in pošte s strani tržnice, prostor zraven kavarne Kult...) Odpotovali bomo "domov - k sebi"... Vsak po svoje, vsak - k sebi...

*** Dnevno smo izpostavljeni najrazličnejšim zvočnim frekvencam, elektromagnetnemu sevanju in stresnim situacijam, ki na naše telo delujejo zelo obremenjujoče.  Vsaka misel, vsako čustvo - jeza, strah, žalost - ima svojo frekvenco. Tako se velikokrat zgodi - da se tako rekoč "razglasimo".  Zvočne vibracije gonga, bobna, himalajskih skled in ostalih prvinskih glasbil naše celice "uglasijo" na njihovo naravno-univerzalno frekvenco in tako naše telo "spomnijo" na njegovo univerzalno moč  regeneracije in samozdravljena - na njegovo pot - domov. Pel bo gong Mars, ki spodbuja delovanje 2. in 5. čakre. V nas izzove odločnost in pogum za nove korake, občutek za skok - akcijo in tudi umik - ko je ta potreben. Prav tako s svojim zvočnim valovanjem aktivira in uravnava levo in desno polovico možganov ter uglašuje vse naše energetske kanale. Šamanski boben spodbuja delovanje prvih treh čaker ter odpira povezavo z našim planetom Gajo. Homogeno bobnanje s 160-200 udarci na minuto popelje našo zavest v theta stanje (ki je hkrati frekvenca Zemlje 7.83Hz) in prodre zelo globoko v našo podzavest. Pomaga nam, da se povežemo z energijo akcije in uresničimo zastavljene cilje ter vizije. Izkušnjo zvočnega potovanja bodo poglobile še Himalajske pojoče sklede, dežna palica, oceanski boben, flavte, vetrni zvočnki in moje petje. Potovanje/meditacija z zvokom traja ca. 1h in 15min S seboj prinesite vse za toplo in udobno ležanje (ležalke, odejo, vzglavnik,...) ter stekleničko vode, da odnesete zvočne informacije s seboj domov.

 Prosim, da me obvestite o svoji prisotnosti. 

Za vprašanja in prijave sem dosegljiva na email: alja.petric@gmail.com ali 031604340.

Zaželjen prispevek za zvočno kopel je 9€.

Zvočni pozdrav,

Alja

 Kaj je zvočna kopel?

Zvočna kopel je tehnika sproščanja ali kopanja v zvokih katerih sozvočje uglasi vse vibracije v našem telesu in na ta način vnovič vzpostavi ali pospeši naš naraven energetski pretok. Vsi zastoji/blokade v telesu (čustvene blokade, bolečine, bolezni,...) se samodejno sprostijo in ublažijo saj se v telesu preko zvoka sproži proces samozdravljenja.  
Največ pozonosti se daje starodavnemu zvočilu Gongu, ki proizvaja zvok po principu zlatega reza (Fibonaccijevo zaporedje) in nas s tem harmonizira na vseh nivojih. Zvok Gonga potuje "fraktalno" (nepredvjidljivo), kar je za naš um "neoprijemljivo" in ker tega stanja ni vajen, počasi spusti nadzor nad podzavestnim. V tem stanju (alfa, theta, delta) smo v stiku s svojim izvornim jedrom in se lažje prepustimo univerzumu, da nas vodi.

 Kdo sem jaz?

Sem Alja Petric, diplomirana arhitektka, glasbenica in usvarjalka z zvokom. V življenju mi je bil vedno najpomembnejši stik z lastno kreativnostjo katero sem izražala preko svoje umetnosti. Velik poudarek v življenju dajem stiku z naravo, tako pri raziskovanju arhitekture kot tudi glasbe. Slednja mi je zelo blizu že od malih nog in je tudi moja vseživljenska spremljevalka. Igranje glasbil in petje sem raziskovala skozi različna izobraževanja, v zadnjih letih pa se posvečam predvsem raziskovanju svojega notranjega glasu in prvinskih glasbil ter zvočil. 
V zvočnih kopelih prevajam zvok preko petja, himalajskih posodic, gonga (Mars), različnih flavtic, zvončkov, kalimbe, oceanskega bobna, dežne palice, šamanskega bobna,...

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.