https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Dobrodelni lendavski študentje so se zopet izkazali

Lendava, 03.03.2015 ob 9:00  

Včeraj je na Dvojezični srednji šoli Lendava v okviru tradicionalne dobrodelnosti Klub študentov Lendava skupaj s Leo klubom ravnateljici Silvi Hajdinjak Prendl izročil prenosni računalnik in ček v vrednosti osemsto evrov.


Klub študentov Lendava je v mesecu januarju pripravil dobrodelni stand up u Matjažem Javšnikom, izkupiček od zbrane vstopnine pa so sklenili nameniti za to priložnost, je povedal predsednik kluba Attila Ftičar. Fantu, ki s seboj nosi veliko breme težkega otroštva, so podarili računalnik in ga s tem podprli k nadaljnjemu šolanju, vsem ostalim dijakom pa podarili možnost, da se udeležijo enkratne ekskurzije v München. Dobrodelni nagradi je prevzela ravnateljica srednje šole, saj je omenjeni študent zbolel.

Več fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      03.03.2015 ob 10:27 paprikaš gost

      gospa ravnateljica izgledajo zadovoljno povrh vsega pa so tudi zelo seksi ! igen !

      3 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      03.03.2015 ob 11:02 Stewen gost

      POHVALA IN VPRAŠANJE - Vselej, ko slišim, berem, vidim ... o zunajštudijskih aktivnostih lendavskih študentov, se mi postavi vprašanje: kako pa je, fantje in dekleta, s študijem ---- opravljate izpite tekoče, uspešno .., ali pa je tudi kaj pavziranja,kar se lahko zgodi celo "pifarjem", zato je več verjetnost za nenapredivanje pri tistih, ki delajo vse drugo, samo študirajo ne. Leta pa gredo, stare bajte! Mi lahko kdo odgovori na moje morda neumestno vprašanje? Seveda pa ne bom zameril tudi na protivprašanje: Kaj pa te briga, stari?

      3 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      03.03.2015 ob 19:29 gost ček gost

      Saj pa na takoimenovanem dvojezičnem območju dobijo za šole največ in preveč denarja. O tem lahko po drugih šolah samo sanjajo.Očitno pa jim je tudi to premalo. In ta preveč denarja je metanje v blato. Nikoli haska. To zbiranje pa je larifari in samopromocija.

      8 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.03.2015 ob 1:24 mirko gost

      Attila hvala tebi in tvojim kolegicam in kolegom, za ta uspešen projekt. Kdor obriše vsaj eno solzo človeku, ki potrebuje pomoč, je naredil več, kot vsi, ki imajo morke sanje ob tipkovnici za dobrodelnost. Attila nikoli se ne ustraši izzivov, kajti resnica poišče človeka, ne človek resnico. Attila delaj dobro in vera, upanje in ljubezen bosta premagala vso zlo na svetu. Tvoj kolgega CBR 600 rr. VIOLA MARIBOR

      3 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      04.03.2015 ob 11:54 gost ferenc gost

      Prejšnji gost pretirava s pohvalami. Takšno slinjenje naj govori osebno, ne pa prek medija. Sicer pa vsaka medalja ima dve plati.

      6 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      04.03.2015 ob 12:08 mirko gost

      Gost Ferenc, ti si res pravi Ferenc. Ti verjetno ne vidiš dalje od svojega nosa

      2 5 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      04.03.2015 ob 12:44 gost čaba gost

      Se strinjam s Ferencom. Mirko, ti pa si umij oči, da boš spregledal. Zkaj pa niso kaj naredili za kakšno drugo šolo, vaško recimo? Ja takrat se samovšečna ravnatljica ne bi mogla slikati . Pa boljše, da se ne bi, ima dosti masla na glavi in slika ne bi bila lepa.

      5 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.